ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΟΦΗ: Έσκασε πρόταση γι’ αυτό τον παίκτη του!

Ποιος παίκτης του ΟΦΗ έχει ξεχωρίσει σε ομάδα του εξωτερικού.

ΟΦΗ: Έσκασε πρόταση αγοράς γι' αυτό τον παίκτη του!
Συντάκτης: Αντώνης Τσιράκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Τρεις μεταγραφές έχει κάνει έως τώρα ο ΟΦΗ, αλλά στο πρόγραμμα είναι και οι αποχωρήσεις. Υπάρχει και παίκτης που έχει πρόταση στα χέρια του!

Ο λόγος για τον Νουά Ντίκο. Η περσινή σεζόν του ήταν αρκετά καλή στο δεύτερο μισό, η φετινή ξεκίνησε δυναμικά, αλλά στη συνέχεια ο 31χρονος κάπου το έχασε. Ίσως να μην ήταν και δική του ευθύνη. Δεν τον βοηθάει και η ομάδα του.

Τον ΟΦΗ τον έχει πάρει η κάτω βόλτα, ο Πέπε Μελ απογοητεύει στο πρώτο του διάστημα και δείχνει κόλας να έχει άλλες προτεραιότητες. Δεν παίζει τόσο ο Ντίκο με τον Ισπανό και το ψάχνει για άλλες πολιτείες.

Μία ομάδα που του έχει χτυπήσει την πόρτα είναι η Κραϊόβα. του Ιβάιλο Πέτεφ. Μιλάμε για μία ομάδα με «ελληνικό» στοιχείο. Στο ρόστερ της υπάρχει ο Αλεξάντρου Μίτριτσα, ενώ μέχρι πρότινος εκεί ήταν αγωνιζόταν και ένας ακόμη πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ και της Stoiximan Super League, ο Γιασμίν Κούρτιτς.

Η Κραϊόβα έχει ενημερώσει πως μπορεί να φτάσει έως τις 100.000 ευρώ για να τον κάνει δικό της. Δύσκολα θα έλεγε «όχι» ο ΟΦΗ σε τέτοια πρόταση για παίκτη του που μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν. Το πρόβλημα είναι ο Ντίκο. Ενώ αρχικά τον κάλυπτε η πρόταση των Ρουμάνων, την τελευταία στιγμή έκανε δεύτερες σκέψεις. Κυρίως γιατί κάποιοι του έταξαν πως θα του βρουν μεγαλύτερη πρόταση σε χαμηλότερης δυναμικής πρωταθλήματα. Η Κραϊόβα δύσκολα θα ανέβει άλλο και το πιθανότερο είναι να μην περιμένει για πολύ. Σε πρώτη φάση το μπαλάκι είναι στα χέρια του παίκτη.

Exit mobile version