ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΟΦΗ: Ο Μανδάς είναι ξανά στο στόχαστρο των μεγάλων!

Εξαιρετικός ακόμα και στη μετριότητα του ΟΦΗ ο Χρήστος Μανδάς, έχει κινήσει το ενδιαφέρον των μεγάλων ομάδων με την παρουσία του.

Εξαιρετικός ακόμα και στη μετριότητα του ΟΦΗ ο Χρήστος Μανδάς, έχει κινήσει το ενδιαφέρον των μεγάλων ομάδων με την παρουσία του.
ΟΦΗ: Ο Μανδάς είναι ξανά στο στόχαστρο των μεγάλων!
Συντάκτης: Γιάννης Χωριανόπουλος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

ΟΦΗ: Η παρουσία που έχει εσχάτως ο Χρήστος Μανδάς έχει κάνει τους μεγάλους της Super League  να ασχολούνται εκ νέου μαζί του. Που θα μπορούσε να πάει το καλοκαίρι.

Θεωρήθηκε ως το next big thing στο Νο1. Η σύγκριση με τον Μπάρκα μια και ήταν στον Ατρόμητο δεδομένη. Η πορεία όχι και τόσο ενθαρρυντική, ο ΟΦΗ από τον περασμένο Ιανουάριο ήταν το απάγκιο. Δεν ξεκίνησε ως βασική επιλογή του Νιόπλια μια και ο νεοφερμένος αλλά 30άρης στην ηλικία Στίβενς πήρε τα γάντια.

Ο Χρήστος Μανδάς, ωστόσο, συμπληρώνει 6 σερί 90λεπτα κάτω από την εστία των Κρητικών, κάνοντας μάλιστα τη διαφορά στην μετριότητα που βγάζει η φετινή ομάδα στον αγωνιστικό χώρο.

Τρεις ισοπαλίες με εκείνον στην 11άδα (πιο γκλαμ το 1-1 με τον Άρη), εξαιρετική εμφάνιση ακόμα και στο πρόσφατο 3-0 από την ΑΕΚ στην OPAP Arena.

ALERT! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΔΩΡΑ!

ΟΦΗ: Δύσκολο να τον κρατήσει αν συνεχίσει έτσι;

Ο Μανδάς μπαίνει και πάλι στα options των μεγάλων της Super League 1 και μην παραξενευτεί κανείς αν δει κίνηση ακόμα και το φετινό καλοκαίρι. Στα 21 του και με συμβόλαιο έως και το καλοκαίρι του 2026 με τον ΟΦΗ. Που; Όλες οι μεγάλοι θα ήθελαν να προσδώσουν ανταγωνισμό στον Νο1 που έχουν αυτή τη στιγμή.

Από Ολυμπιακό και ΑΕΚ, μέχρι και τον ΠΑΟΚ. Διότι, ο μεν Ολυμπιακός πίσω από τον Πασχαλάκη μπορεί να μην κρατήσει τον Τζολάκη, μιας και θέλει να του δώσει παιχνίδια. Η ΑΕΚ μπορεί να μην έχει τον Στάνκοβιτς και ο Δικέφαλος του Βορρά θέλει μια ελληνική λύση πίσω από τον Ζίβκοβιτς.

Έχει ψωμί το πράγμα, ειδικά αν συνεχίσει έτσι ο νεαρός γκολκιπερ…

Αθλητικές ειδήσεις

Καζάνι που βράζει οι οπαδοί του ΟΦΗ

Τσιμίκας: Σπουδαία διάκριση για τον «αφανή ήρωα» του Champions League

Συλβάννα Τολέδο: Η πανέμορφη 40χρονη μαραθωνοδρόμος από τη Γουατεμάλα που γίνεται ομορφότερη

Exit mobile version