ΟΦΗ

OΦΗ: Με πολλές απουσίες κόντρα στον Παναιτωλικό

Με πολλές απουσίες ο ΟΦΗ θα τεθεί αντιμέτωπος του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο την Κυριακή (3/1, 15:00-NS3HD), στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής.

OΦΗ: Με πολλές απουσίες κόντρα στον Παναιτωλικό
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Με προπόνηση που έγινε το πρωί του Σαββάτου (2/1) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ για τον κυριακάτικο (3/1, 15:00-NS3HD) εκτός έδρας αγώνα με τον Παναιτωλικό, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Super League.

Ο ΟΦΗ θα παραταχθεί με αρκετές απουσίες και συγκεκριμένα χωρίς τους Ντε Γκουζμάν, Σόουζα, Γιαννούλη, Ναμπί, Σακόρ, Μαρινάκη, Βαζ, και Γιάννου που είναι τραυματίες αλλά και τους Μίγγο και Νοικοκυράκη.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ και η αποστολή

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις κινητικότητας, μεταβιβάσεων και παιχνίδι κατοχής σε μικρούς χώρους.

Αναφορικά με τους τραυματίες, οι Jonathan De Guzman και Felipe Souza συμμετείχαν σε μέρος της προπόνησης, ο Νίκος Μαρινάκης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία και οι Απόστολος Γιάννου, Κώστας Γιαννούλης, Adil Nabi και Vajebah Sakor έκαναν θεραπεία.

Ο Ricardo Vaz συνέχισε πρόγραμμα αποκατάστασης. Εκτός αποστολής έμειναν επίσης οι Θοδωρής Μίγγος και Βαγγέλης Νοικοκυράκης.

Στην 21μελή αποστολή του ΟΦΗ συμπεριλήφθηκαν οι: Waterman, Σωτηρίου, Σηφάκης, Weiss, Λυμπεράκης, Selimovic, Sturgeon, Neira, Solis, Βαφέας, Βούρος, Διαμαντής, Μπαλογιάννης, Τσιλιανίδης, Sardinero, Γκαργκαλατζίδης, Στάικος, Γρίβας, Mellado, Κοροβέσης, Σουρνάκης.

Exit mobile version