ΟΦΗ

ΟΦΗ: Παρελθόν επτά παίκτες από τους Κρητικούς

Απόλυτη επιβεβαίωση του Sportime για τις αποχωρήσεις από τον ΟΦΗ
ΟΦΗ: Παρελθόν επτά παίκτες από τους Κρητικούς

Στο τσακ κατάφερε ο ΟΦΗ να διατηρήσει τη θέση του στη Super League, επικρατώντας του Πλατανιά, στο απίθανο δεύτερο μπαράζ του «Γεντί Κουλέ».

Η νέα χρονιά της ομάδας της Κρήτης, αναμένεται να είναι τελείως διαφορετική, αφού οι αλλαγές θα είναι σαρωτικές.

Όπως σας είχε ενημερώσει το Sportime, ο ΟΦΗ θα διαφοροποιηθεί σε μεγάλο βαθμό με αρκετούς παίκτες να αποχωρούν.

Σήμερα (28/5) οι Κρητικοί ανακοίνωσαν τη λύση της συνεργασίας τους με επτά ποδοσφαιριστές και πλέον αρχίζουν για τα καλά το σχεδιασμό της νέα χρονιάς.

Αυτοί είναι οι Λεωνίδας Αργυρόπουλος, Πατρίκ Βουό, Δημήτρης Κομεσίδης, Βασίλης Κουτσιανικούλης, Παύλος Κυριακίδης, Τάσος Παπάζογλου και Μανώλης Παπαστεριανός, τους οποίους και ευχαρίστησαν για την προσφορά τους στο σύλλογο.

Πλέον η διοίκηση στρέφεται στην εύρεση νέων παικτών που θα κάνουν τη διαφορά και θα κρατήσουν την ομάδα εκ’ νέου στη Super League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του δόθηκε στη δημοσιότητα:

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει ότι δε θα ανανεωθεί η συνεργασία της με τους ποδοσφαιριστές Λεωνίδα Αργυρόπουλο, Πατρίκ Βουό, Δημήτρη Κομεσίδη, Βασίλη Κουτσιανικούλη, Παύλο Κυριακίδη, Τάσο Παπάζογλου και Μανώλη Παπαστεριανό. Καθένας απ’ αυτούς είχε το δικό του μερίδιο στην επίτευξη του στόχου της ομάδας. Τους ευχαριστούμε για όσα πρόσφεραν στον ΟΦΗ και τους ευχόμαστε ολόψυχα καλή συνέχεια στην καριέρα τους».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΟΦΗ: Παρελθόν επτά παίκτες από τους Κρητικούς», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.