ΟΦΗ

ΟΦΗ: Σε πολύ δύσκολη θέση ο Παπαδόπουλος

Ότι υπήρχαν μουρμούρες ήταν γνωστό. Ο Νίκος Παπαδόπουλος μετά το ματς με τον Πανιώνιο δεν πατούσε καλά. Ήξερε πως δίνει τελικό με τον Παναιτωλικό. Η νίκη ήρθε κόντρα στους Αγρινιώτες και μάλιστα με το εμφατικό 3-0. Ωστόσο, φαίνεται πως αυτό από μόνο του δεν ήταν αρκετό για να αναστραφεί το κλίμα. Το περιστατικό με τον...

Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ότι υπήρχαν μουρμούρες ήταν γνωστό. Ο Νίκος Παπαδόπουλος μετά το ματς με τον Πανιώνιο δεν πατούσε καλά. Ήξερε πως δίνει τελικό με τον Παναιτωλικό.

Η νίκη ήρθε κόντρα στους Αγρινιώτες και μάλιστα με το εμφατικό 3-0. Ωστόσο, φαίνεται πως αυτό από μόνο του δεν ήταν αρκετό για να αναστραφεί το κλίμα.

Το περιστατικό με τον Χρήστο Κουτσοσπύρο δεν πέρασε απαρατήρητο. Η νέα διοίκηση των Κρητικών είναι εντελώς διαφορετικής φιλοσοφίας και με αυτό το συμβάν ο Παπαδόπουλος έχασε πολλούς πόντους.

Μένει να φανεί εάν θα παρθεί κάποια απόφαση άμεσα. Σε ονοματολογία για τον επόμενο δεν υπάρχει λόγος να μπει κανείς αυτή τη στιγμή έστω και αν το όνομα του Νίκου Νιόπλια ακούγεται στο Ηράκλειο.

ΟΦΗ: Αποχωρεί ο Πλατέλλας, αν…

Exit mobile version