Οι δύο επόμενοι μέτοχοι που παρέδωσαν τις μετοχές τους στον Μιχάλη Μπούση

Η παραχώρηση των μετοχών της ΠΑΕ ΟΦΗ στον Μιχάλης Μπούση συνεχίζονται, με τον αριθμό να φτάνει τους 20, οι οποίοι και παραχωρούν τα μερίδιά τους στον ομογενή επιχειρηματία.

Ο Μανώλης Ορφανάκης και ο Γιώργος Πλουμάκης είναι δυο ακόμη μέτοχοι, που έδωσαν τις μετοχές τους στον Μιχάλη Μπούση, όπως ενημέρωσε επίσημα η κρητική ΠΑΕ.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 αναφέρει:

“Δυο ακόμη σημαντικοί μέτοχοι της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 υπέγραψαν την δωρεάν παραχώρηση των μετοχών τους, στον επιχειρηματία Μιχάλη Μπούση. Ο λόγος για τον Μανόλη Ορφανάκη και τον Γιώργο Πλουμάκη. Αμφότεροι, προστίθενται λίστα των μετόχων της ΠΑΕ, που λένε «ναι» στη νέα εποχή στην ομάδα μας.

Οι επαφές με μετόχους για να παραχωρήσουν τις μετοχές τους είναι καθημερινές και συνεχίζονται.

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ενημερώνει τον κόσμο της ομάδας, ότι έχει ήδη προφορικές θετικές απαντήσεις και από άλλους μετόχους, οι οποίοι αναμένεται να υπογράψουν τις επόμενες ημέρες».

Οι 20 που έχουν δώσει τις μετοχές τους είναι οι: Καράτζης, Χαλκιαδάκης, Τζιράκης, Σηφάκης, Πολεμαρχάκης, Βάβουλας, Μυλωνάκης, Κουμαντάκης, Σαπουνάκης, Μανωλιδάκης, Ορφανάκης, Πλουμάκης, Πλατάκης, Λευτέρης Παπακαλιάτης ,Βαρδαλαχάκης, Χατζάκης, Αδάμης, Πετράκης,  Βίστης, Ρεπανάκης.

Yπέρ της νέας κατάστασης, έχει ήδη ταχθεί και ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ, κάτοχος του 10% της ΠΑΕ εκ του νόμου.