ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι ευχές του ΠΑΟΚ στον Ιβάν Σαββίδη για τα γενέθλια του

Ο πρόεδρος του δικεφάλου σήμερα γίνεται 59 ετών και η ΠΑΕ του ευχήθηκε μέσα από μια ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου. Αναλυτικά η ευχητήρια ανακοίνωση της ΠΑΕ: Το ΔΣ και το προσωπικό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αισθάνονται φέτος, περισσότερο από ποτέ, να εκφράσουν τις θερμότερες ευχές τους στον Πρόεδρο της ομάδας, Ιβάν Σαββίδη για τα...
Οι ευχές του ΠΑΟΚ στον Ιβάν Σαββίδη για τα γενέθλια του

Ο πρόεδρος του δικεφάλου σήμερα γίνεται 59 ετών και η ΠΑΕ του ευχήθηκε μέσα από μια ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

Αναλυτικά η ευχητήρια ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Το ΔΣ και το προσωπικό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αισθάνονται φέτος, περισσότερο από ποτέ, να εκφράσουν τις θερμότερες ευχές τους στον Πρόεδρο της ομάδας, Ιβάν Σαββίδη για τα γενέθλιά του!

Ευχόμαστε υγεία και ευτυχία, ψυχική δύναμη για να αντιμετωπίσει τους αντιπάλους του, και πνευματική ηρεμία για να απολαύσει την αγάπη που του δίνει ο κόσμος του ΠΑΟΚ και οι ευεργετηθέντες της κοινωνικής και επιχειρηματικής του δράσης.

Τα σημερινά του γενέθλια να συμπίπτουν με την πιο δημιουργική και επιτυχημένη περίοδο της ζωής του σε οικογενειακό και επιχειρηματικό επίπεδο και ευχόμαστε η πρόοδος αυτή να συνεχιστεί για πολλά χρόνια ακόμη!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Οι ευχές του ΠΑΟΚ στον Ιβάν Σαββίδη για τα γενέθλια του», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.