ΤΕΝΙΣ

Κοκκινάκης: «Αυτός είναι ο γαμ… ο πατέρας μου!» (vid)

Ένταση μεταξύ Κοκκινάκη και Βερντάσκο στο Μαϊάμι
Κοκκινάκης: «Αυτός είναι ο γαμ… ο πατέρας μου!» (vid)

Μετά την κόντρα που ξέσπασε μεταξύ του Τσιτσιπά και του Μεντβέντεφ στο Μαϊάμι, ήρθε η σειρά του Θανάση Κοκκινάκη με τον Φερνάντο Βερντάσκο να τσακωθούν. Ο Βερντάσκο στη διάρκεια του τρίτου σετ διαμαρτυρήθηκε έντονα στον διαιτητή του αγώνα για έναν οπαδό ο οποίος τον ενοχλούσε επειδή φώναζε συνεχώς. Ο Ισπανός έκανε μια παρατήρηση στον οπαδό και στη συνέχεια ο διαιτητής του είπε να το πει πρώτα στον ίδιο.

Ο Βερντάσκο συνέχισε να διαμαρτύρεται και έδειξε τον άνθρωπο στις κερκίδες που τον ενοχλούσε, με τον Θανάση Κοκκινάκη να παρεμβαίνει και να του λέει πως αυτός είναι ο πατέρας του! Ο αντίπαλός του μάλιστα δεν τον πίστεψε και για να σιγουρευτεί ο Κοκκινάκης, τον ρώτησε να του δείξει ακριβώς ποιον εννοεί. Εκεί ο Βερντάσκο του έδειξε έναν τύπο με ένα λευκό καπέλο, για να πάρει την απάντηση του Κοκκινάκη: «Αυτός είναι ο γαμ…. ο πατέρας μου!».

Ο Ισπανός του ζήτησε συγνώμη εκείνη τη στιγμή και ο αγώνας συνεχίστηκε, με τους δύο στο τέλος της αναμέτρησης να ανταλλάσσουν μια ψυχρή χειραψία για το… τυπικό και να αποχωρούν.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κοκκινάκης: «Αυτός είναι ο γαμ… ο πατέρας μου!» (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.