ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: Αυτά τα χρήματα παίρνει αν περάσει τη Γκενκ

Η προοπτική των ομίλων του Europa League είναι ορθάνοιχτη για τον Ολυμπιακό αν περάσει τη Γκενκ, άρα και καλά χρήματα.

Ολυμπιακός: Η προοπτική των ομίλων του Europa League είναι ορθάνοιχτη για τον Ολυμπιακό αν περάσει τη Γκενκ, άρα και καλά χρήματα.
Ολυμπιακός: Αυτά τα χρήματα παίρνει αν περάσει τη Γκενκ
Συντάκτης: Γεράσιμος Μανωλίδης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο Ολυμπιακός έκανε το πρώτο βήμα. Σημαντικό για την είσοδό του στους ομίλους του Europa League, αλλά και για κάτι ακόμα στον Ολυμπιακό. Διότι, τα χρήματα είναι αρκετά σε περίπτωση που έρθει η πρόκριση επί της Γκενκ.

Σε περίπτωση πρόκρισης του ο Ολυμπιακός στα play off της διοργάνωσης, έχει εξασφαλίσει την ευρωπαϊκή του συνέχεια μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου. Με άλλα λόγια, οι όμιλο του Conference League και τα 2.940.000 είναι δεδομένα και σίγουρα. Μόνο που πιθανότατα να εξασφαλίσει και κάτι περισσότερο.

Η αναφορά μας είναι στα χρήματα που θα κερδίσει με την είσοδό του στους ομίλους του Europa League. Αυτά είναι 3.630.000. Για να το πετύχει αυτό πρέπει να αποκλείσει τη Γκενκ και στη συνέχεια την Τσουκαρίτσκι, η οποία περιμένει στην επόμενη φάση. Θεωρητικά πιο βατό εμπόδιο από τους Βέλγους.

Έχουμε ακόμα δρόμο γι’ αυτό όμως. Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του ένα πολύ δύσκολο ματς με τη Γκενκ. Αν περάσει εξασφαλίζει 2.940.000 και την ευρωπαϊκή του συνέχεια, είπαμε. Αμφότερα είναι σημαντικά.

Αναλυτικά τα χρήματα που διεκδικούν οι ελληνικές ομάδες ΕΔΩ

BOMBA! HΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ!

Exit mobile version