ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: Για 3 χρόνια υπογράφει ο Σεντρίκ Μπακαμπού

Παίκτης του Ολυμπιακού για τα επόμενα τρία χρόνια αναμένεται να γίνει ο Σεντρίκ Μπακαμπού

Ολυμπιακός: Για 3 χρόνια υπογράφει ο Σεντρίκ Μπακαμπού
Συντάκτης: Γιάννης Χωριανόπουλος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Μια ανάσα από την απόκτηση του Σεντρίκ Μπακαμπού βρίσκεται ο Ολυμπιακός που την τελευταία ημέρα της μεταγραφικής περιόδου αναμένεται να ολοκληρώσει δύο σημαντικές κινήσεις καθώς εκτός από τον Χάμες Ροντρίγκες, στα ερυθρόλευκα θα ντυθεί και ο Γαλλοκονγκολέζος φορ.

Ο 31χρονος επιθετικός ο οποίος δεσμευόταν με συμβόλαιο με την Μαρσέιγ μέχρι το καλοκαίρι του 2024 έμεινε ελεύθερος από την γαλλική ομάδα και ετοιμάζεται να γίνει κάτοικος Πειραιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα, ο Σεντρίκ Μπακαμπού αναμένεται να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό για τα επόμενα τρία χρόνια δηλαδή έως και το καλοκαίρι του 2025.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των πρωταθλητών Ελλάδας αναμένεται να φτάσει στην Αθήνα και το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στις 12:30 και έπειτα να τρέξουν τα διαδικαστικά της μεταγραφής του προκειμένου να υπογράψει το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό.

Πρόκειται για έναν έμπειρο επιθετικό με εμπειρία σε Ligue 1, La Liga, την Τουρκία (Μπούρσασπορ) ακόμη και στην Κίνα, με την Beijing Guoan να τον αποκτά τον Ιανουάριο του 2018 από την Βιγιαρεάλ έναντι 40 εκατ. ευρώ.

Έχει ύψος 1,82 και σε 363 συμμετοχές έχει πετύχει 151 γκολ και έχει μοιράσει 21 ασίστ, με τα 47 εξ αυτών να τα έχει πετύχει στη Βιγιαρεάλ σε 105 συμμετοχές.

https://youtu.be/sk8p3Tt3KA0

 

Exit mobile version