ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: Η καταραμένη επιλογή στην άμυνα – Πως θα επανέλθει ο Σωκράτης και η «μοναξιά» του Ρέαμπτσιουκ

Η απόφαση του Μίτσελ να αλλάξει την αμυντική του γραμμή στο ματς με το ΠΑΟΚ έφερε έλλειψη αυτοπεποίθησης ανασταλτικά σε όλη την ομάδα.

Ολυμπιακός: Η απόφαση του Μίτσελ να αλλάξει την αμυντική γραμμή στο ματς με ΠΑΟΚ έφερε έλλειψη αυτοπεποίθησης ανασταλτικά σε όλη την ομάδα.
Ολυμπιακός: Η καταραμένη επιλογή στην άμυνα – Πως θα επανέλθει ο Σωκράτης και η «μοναξιά» του Ρέαμπτσιουκ
Συντάκτης: Γεράσιμος Μανωλίδης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο Ολυμπιακός κράτησε το μηδέν στο Μπακού, κόντρα στο Καραμπάγκ. Μία από τις λίγες φορές που έχε συμβεί αυτή τη σεζόν. Στην ήττα από τον ΠΑΟΚ, η ομάδα του Πειραιά δέχθηκε δύο γκολ από… μια φάση από τον ΠΑΟΚ. Το αυτογκόλ του Σωκράτη Παπασταθόπουλου καταδεικνύει πως η επιλογή του Μίτσελ να αλλάξει την άμυνα, αποδείχθηκε καταραμένη.

Η αμυντική τετράδα συν τον τερματοφύλακα που «κράτησε» άνετα σχετικά το μηδέν στο Μπακού αποτελούνταν από τους Βρουσάι, Σωκράτη, Ντόι και Ρέαμπτσιουκ. Φυσικά στο τέρμα ήταν ο Πασχαλάκης. Από τη στιγμή που δεν υπήρχε η δυνατότητα να παίξει κάποια από τα βασικά δεξιά μπακ (Βρσάλικο ή Άβιλα) έπρεπε να μείνει ατόφια. Κάτι λειτούργησε αρμονικά.

Οι Σωκράτης και Ντόι είχαν παίξει και στο Ηράκλειο, αλλά ο μικρός ήταν «ψαρωμένος». Ο Σωκράτης επίσης δεν είχε την εικόνα που είχε στην αναμέτρηση του Europa League. Μοναδικός κοινός παρανομαστής, ο Πασχαλάκης. Και όχι μόνο βέβαια. Διότι, στο δεύτερο γκολ πέρα από το ότι ο Τζολάκης δεν έχει καλή αντίδραση, ευθύνη φέρει και ο Μπα. Διότι την ώρα που πάει η μπάλα στον Νάρεϊ, δεν κάνει ούτε βήμα πάνω του.

Ολυμπιακός: Ο Σωκράτης και ο Ρέαμπτσιουκ

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, θέλοντας και μη, είναι ο πλέον απαραίτητος παίκτης για τον Μίτσελ. Ο Μπα πήρε χαμηλό βαθμό και δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Ακόμα και στις καλές μέρες, δηλαδή όταν ο Ολυμπιακός δεν είχε τέτοια αγωνιστική κρίση, είχε κενά στην απόδοσή του.

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης θα πάρει εκ νέου θέση κάτω από τα δοκάρια κόντρα στον Παναιτωλικό, στην αναμέτρηση του Αγρινίου. Ο Κωνσταντίνος Τζολάκης έχει και πρόβλημα στον ώμο άλλωστε. Μοιάζει πολύ πιθανό να έχουμε ξανά τον Ντόι δίπλα στον Παπασταθόπουλο. Τον πιστεύει άλλωστε τον μικρό ο Μίτσελ και ο ίδιος ο Σωκράτης νιώθει καλύτερα παίζοντας μαζί του.

Στα άκρα, αν είναι καλύτερα ο Άβιλα θα παίξει. Χλωμό είναι το σενάριο να παίξει αριστερό μπακ, στη θέση του Ρέαμπτσιουκ. Ο Μολδαβός μπακ θα συνεχίσει να αγωνίζεται, μιας και παραμένει η μόνη επιλογή που έχει ο Ολυμπιακός για τα αριστερά, κι αφού δεν μπαίνει άλλη στο παιχνίδι.

Τώρα, ο Βρουσάι έπαιξε κατ΄ ανάγκη δεξί μπακ, πήγε αρκετά καλά, ωστόσο αν ο Άβιλα ή ο Βρσάλικο είναι διαθέσιμοι ασφαλώς και θα προτιμηθούν. Με άλλα λόγια, η άμυνα θα αλλάξει ξανά από τον Μίτσελ.

Αθλητικές ειδήσεις σήμερα

Έρχονται αλλαγές στο Καραϊσκάκη άμεσα

Ο Καραπαπάς ο Μίτσελ και ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός και ο Γιοβάνοβιτς – Οι παράταιροι Λουτσέσκου, ΠΑΟΚ

Exit mobile version