ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: Οι Κροάτες επιβεβαιώνουν το Sportime! «Ο Μπίλιτς είναι πολύ κοντά»

Μία… ανάσα από τον Σλάβεν Μπίλιτς ο Ολυμπιακός, με τους Κροάτες να επιβεβαιώνουν απόλυτα το ρεπορτάζ του Sportime.

Ολυμπιακός: Οι Κροάτες επιβεβαιώνουν το Sportime! «Ο Μπίλιτς είναι πολύ κοντά»
Συντάκτης: Γιάννης Χωριανόπουλος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πολύ κοντά στην ανακοίνωση του νέου του τεχνικού είναι ο Ολυμπιακός, ο οποίος όπως όλα δείχνουν είναι έτοιμος να συμφωνήσει με τον Σλάβεν Μπίλιτς.

Το Sportime ήταν το πρώτο μέσο που αναφέρθηκε στον Κροάτη πολύπειρο τεχνικό και πλέον και οι συμπατριώτες του τονίζουν ότι ο ίδιος σκέφτεται να αποδεχτεί την πρόταση της ομάδας του Πειραιά.

Το τέλος του Πέδρο Μαρτίνς δε θα αργήσει να έρθει, αφού μετά τη ντροπιαστική ήττα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» με 4-0 από τη Μακάμπι Χάιφα, δεν υπήρχε άλλος δρόμος.

Άμεσα μετά τον αποκλεισμό από το Champions League, ο Ολυμπιακός ξεκίνησε να ψάχνει τον άνθρωπο που θα αντικαταστήσει τον Πορτογάλο προπονητή, που έμεινε τέσσερα χρόνια στο λιμάνι.

Παρά τα όσα γραφόντουσαν, ο Σλάβεν Μπίλιτς ήταν το πρώτο φαβορί και στην κορυφή της λίστας του Βαγγέλη Μαρινάκη και τον συνεργατών του.

Μαζί με το όνομα του όπως ήταν λογικό, ακούγονταν έντονα και αυτά των των Ισπανών Κάρλος Κορμπεράν και Χαβιέρ Καγιέχα, ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» φαίνεται πως καταλήγουν στον Κροάτη.

Μάλιστα στην Κροατία γίνεται αναφορά και στην παρουσία τον Βρσάλικο στον Ολυμπιακό, ενώ τονίζεται παράλληλα ότι οι διαπραγματεύσεις θα κλείσουν όταν αποφασιστεί και το τιμ του τεχνικού.

Το δημοσίευμα προέρχεται από το έγκριτο «germanijak.hr», το οποίο είχε κάνει γνωστή και τη μεταγραφή του Βίντα στην ΑΕΚ.

Επιθυμία του Μπίλιτς είναι να έχει ξανά στο επιτελείο του τον Ντιν Ρατσούνιτσα και τον Ντανίλο Μπουτόροβιτς.

Τέλος αναφέρεται ότι ο 53χρονος έλκεται τόσο από τη ζωή στην Ελλάδα, αλλά και από τα όσα έχει να του προσφέρει ένας σύλλογος όπως ο Ολυμπιακός.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι τώρα ο Μπίλιτς έχει προπονήσει τις Λοκομοτίβ Μόσχας, Μπεσίκτας, Γουέστ Χαμ Γιουνάιτεντ, Αλ-Ιτιχάντ, Γουέστ Μπρόμιτς και Γκουοάν Πεκίνου.

Exit mobile version