ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: Κάνει λάθος ο Πέδρο Μαρτίνς – Ρισκάρει με Μασούρα, Μπουχαλάκη

Ο απόλυτος Πέδρο Μαρτίνς είναι τόσο πιεσμένος για το Champions League που δεν σκέφτηκε καθαρά στο θέμα των Μασούρα, Μπουχαλάκη.

Ολυμπιακός: Κάνει λάθος ο Πέδρο Μαρτίνς – Ρισκάρει με Μασούρα, Μπουχαλάκη
Συντάκτης: Γεράσιμος Μανωλίδης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο Ολυμπιακός αλλάζει σε πολλά επίπεδα και ο Πέδρο Μαρτίνς βιώνει στο πετσί του την πίεση προς το πρόσωπό του. Η είσοδος στους ομίλους του Champions League είναι απαραίτητη. Σε σημείο που την πλήρωσε η «ξεκούραση» των Γιώργου Μασούρα και Ανδρέα Μπουχαλάκη.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή, αφού η χρονιά έκλεισε με πολλά ερωτηματικά, τόσο εντός αλλά και εκτός γηπέδου.

Όπως αναφέρει το Sportime του Σαββάτου και η στήλη «Παρασκήνια», ήρθε το τσουνάμι των αλλαγών έχουν ήδη παρασύρει τους Μοντέστο, Σουλούκου.

Έστω και για διαφορετικούς λόγους. Εκείνος untouchable όντας και του χρόνου η ναυαρχίδα στο μυαλό του boss.

Η πίεση, όμως, δεν κρύβεται. Το περιβάλλον του κάνει λόγο για ένα τελείως διαφορετικό καλοκαίρι του Πέδρο Μαρτίνς σε σημείο που να ΜΗΝ απαντούσε καν σε κλήσεις παικτών του.

Η πίεση της πρόκρισης στην προκριματική φάση του Champions League τον έκανε απόλυτο. Σε σημείο που οι Μπουχαλάκης, Μασούρας να ΄χουν μόλις 7 ημέρες άδεια μετά από ένα 11μηνο αγωνιστικό υποχρεώσεων.

Λάθος διαχείριση κόουτς. Με το καλημέρα…

Exit mobile version