ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Κανός στη θέση του Γκάρι Ροντρίγκες, αλλά κι ένας Ροντινέι για τα αριστερά για να γίνει η ανατροπή!

Αυτά που έδειξε ο Ολυμπιακός στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ μπορούν να γίνουν ακόμα καλύτερα με Κανός και ένα αριστερό μπακ τύπου Ροντινέι.

Ολυμπιακός μεταγραφές: Αυτά που έδειξε ο Ολυμπιακός με τον ΟΦΗ θα γίνουν ακόμα καλύτερα με Κανός και ένα αριστερό μπακ τύπου Ροντινέι.
Ολυμπιακός μεταγραφές: Κανός στη θέση του Γκάρι Ροντρίγκες, αλλά κι ένας Ροντινέι για τα αριστερά για να γίνει η ανατροπή!
Συντάκτης: Γεράσιμος Μανωλίδης Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Ολυμπιακός μεταγραφές: Ο ΟΦΗ δεν είναι απλή υπόθεση να τον κερδίσεις. Ο Ολυμπιακός το κατάφερε εντός έδρας και μάλιστα με ανατροπή. Ο Παναθηναϊκός δεν τον κέρδισε, παρότι ο Όμιλος έπαιζε με παίκτη λιγότερο. Ο ΠΑΟΚ δεν τα κατάφερε επίσης. Στην Τούμπα. Με την απόκτηση του Κανός και ένα αριστερό μπακ, θα αλλάξει όλο το έργο.

Ναι, ο Τοβέν είχε το όνομα, αλλά ας μην είστε και σίγουροι πως θα είχε και τη χάρη. Ασφαλώς και θα ήταν μια top επιπέδου μεταγραφή. Ο Ολυμπιακός προσπάθησε να πάρει τον Τοβέν, αλλά δεν τα κατάφερε. Το πρόβλημα θα ήταν να μην έπαιρνε κανέναν εξτρέμ.

Ή ακόμα χειρότερα, το πρόβλημα θα ήταν να έπαιρνε τον Χεσέ, για παράδειγμα. Ο Χεσέ Ροντρίγκες μάλλον θα δημιουργούσε δυσκολίες, παρά θα έδινε λύσεις. Είναι φανερό πως το σχήμα με έναν εξτρέμ στην ενδεκάδα λειτουργεί καλύτερα. Απλώς αυτός ο εξτρέμ δεν μπορεί να είναι ο Γκάρι Ροντρίγκες.

Ο μεσοεπιθετικός από το Πράσινο Ακρωτήρι περισσότερο χαλάει τις επιθέσεις του Ολυμπιακού, παρά βοηθάει στην παραγωγικότητα αυτών. Βέβαια, ο παίκτης βρέθηκε. Ο Σέρτζι Κανός έχει όλα εκείνα τα στοιχεία που ψάχνει ο Ολυμπιακός από τον ακραίο μεσοεπιθετικό του. Σέντρα, τελειώματα, γρήγορη σκέψη και γενικώς είναι ένας παίκτης που θα δώσει πλάτος στο γήπεδο.

Ολυμπιακός μεταγραφές: Ο… αριστερός Ροντινέι που δεν ήρθε ποτέ

Το ένα πρόβλημα σε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις του Ολυμπιακού ήταν ο Γκάρι Ροντρίγκες. Το άλλο πρόβλημα ήταν ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ. Βλέποντας μάλιστα το υπέρ του δέοντος παραγωγικό παιχνίδι του Ροντινέι στα δεξιά, το κενό και η σύγκριση είναι ακόμα μεγαλύτερη.

Ο Ολυμπιακός σε φάση επίθεσης, σε φάση ανάπτυξης, έχει ένα σηκωμένο χειρόφρενο στο αριστερό άκρο, όταν ο Μολδαβός μπακ πρέπει να κάνει overlap, ή να επιχειρήσει κάποια σέντρα. Από τη στιγμή που η ομάδα του Πειραιά δεν δέχθηκε πρόταση της Μονπελιέ για τον Όλεγκ, δεν έχει κάποια άλλη έτοιμη λύση. Στις 30 Γενάρη, ορθή η απόφαση να μην δώσει τον βασικό αριστερό μπακ. Αλλά, είχε 3 μήνες καιρό για έναν Ροντινέι από τα αριστερά.

Στο δια ταύτα, ο Μίτσελ έχει βρει τον τρόπο και την ταυτότητα που πρέπει να έχει η ομάδα του πλέον. Ο Κανός είναι πιθανό να του λύσει τα χέρια στα άκρα και η ανατροπή στο πρωτάθλημα δεν μοιάζει πλέον απίθανη. Απλώς με μία μεταγραφή και στο αριστερό άκρο της άμυνας, αυτή θα έμοιαζε ακόμα πιο κοντά…

 

Αθλητικές ειδήσεις

Η περίεργη ομοιότητα σε MEGA και OPEN

Φεύγει ο Βάτσλικ;

Καρπετόπουλος για τη φάση στο ΑΕΚ – Άρης: «Ίδια περίπτωση στον Κοτάρσκι στο ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός δόθηκε πέναλτι»

Exit mobile version