ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: Τεράστια η αποτυχία με τον Σισέ

Είχε την ευκαιρία ο Ολυμπιακός να κάνει μια πολύ ακριβή πώληση με τον Σισέ στο παρελθόν, αλλά την πέταξε στα σκουπίδια. Μέγιστο fail.

Είχε την ευκαιρία ο Ολυμπιακός να κάνει μια πολύ ακριβή πώληση με τον Σισέ στο παρελθόν, αλλά την πέταξε στα σκουπίδια. Μέγιστο fail.
Συντάκτης: Γεράσιμος Μανωλίδης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο Ολυμπιακός πίστεψε (και έτσι ήταν) πως στα χέρια του είχε έναν «μαύρο χρυσό». Ο Σισέ ήταν μέρος μεταγραφικών συζητήσεων με προτάσεις πολλών εκατ. ευρώ, η ομάδα του Πειραιά δεν αποδέχτηκε καμία από αυτές και πλέον ο Σενεγαλέζος στόπερ είναι στα αζήτητα από όλους.

To market είναι τζόγος, momentum και διαπραγματευτική ικανότητα. Άλλες φορές κερδίζεις (Ρέτσος, Τσιμίκας), άλλες φορές χάνεις (Ομάρ, Καμαρά, Μασούρας εν δυνάμει).

Ολυμπιακός: Τεράστια η αποτυχία με τον Σισέ

Ο Ολυμπιακός είναι το μοναδικό club στην Ελλάδα που το brand του «πουλάει» ακριβά στην Ευρώπη. Σε σημείο που να υπερκοστολογεί τα project του και στο φινάλε να τον οδηγούν σε αδιέξοδο. Όπως η περίπτωση του Σισέ που «ίδρωσε» κιόλας στο Μουντιάλ του Κατάρ.

Αφίχθη 21 ετών στο Ρέντη, έφθασε σε σημείο να «σκάσει» πρόταση 15 μυρίων, πήγε 27 και ακόμη ο Ολυμπιακός ΔΕΝ έχει κερδίσει ούτε ευρώ, πλην του loan fee από την Σεντ Ετιέν. Και πλέον κάνει προπόνηση με τους «κομμένους» των πρωταθλητών.

ALERT! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΔΩΡΑ!

Ένα άγχος υπάρχει με τον Σισέ που θέλει να τον πουλήσει, αλλά δεν μπορεί ως τώρα.

Χαμένοι άπαντες…

Αθλητικές ειδήσεις

Ολυμπιακός: Δεν χαλάει του Μαντσίνι

Ο Ολυμπιακος Θέλει έναν μπακ σαν τον Γιαννουλη – Ρε λες;

https://youtu.be/df5shLT-J-g

Διαβάστε όλη τη στήλη «Παρασκήνια» στις σελίδες 2 και 3 του e-Sportime.Κάντε εγγραφή  και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ!

Exit mobile version