ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αλεξανδρής: «Η εγκληματική οργάνωση» (pic)

Συνηθίζει να παίρνει θέση για όλα τα σημαντικά γεγονότα που αφορούν τον Ολυμπιακό. Ο λόγος για τον Αλέξη Αλεξανδρή, που έχει γευτεί μεγάλες επιτυχίες με τους “ερυθρόλευκους”. Ο παλαίμαχος μπομπέρ δεν φοβάται να εκφράζει την άποψη του, ενώ είναι και ιδιαίτερα αιχμηρός. Με αφορμή τα όσα συμβαίνουν τελευταία, ανέβασε μια φωτογραφία, στο προφίλ του στο...
Αλεξανδρής: «Η εγκληματική οργάνωση» (pic)

Συνηθίζει να παίρνει θέση για όλα τα σημαντικά γεγονότα που αφορούν τον Ολυμπιακό. Ο λόγος για τον Αλέξη Αλεξανδρή, που έχει γευτεί μεγάλες επιτυχίες με τους “ερυθρόλευκους”.

Ο παλαίμαχος μπομπέρ δεν φοβάται να εκφράζει την άποψη του, ενώ είναι και ιδιαίτερα αιχμηρός.

Με αφορμή τα όσα συμβαίνουν τελευταία, ανέβασε μια φωτογραφία, στο προφίλ του στο facebook, έχοντας τον ίδιο αλλά και τους Τζόρτζεβιτς, Τζιοβάνι, Ριβάλντο, Αναστόπουλο, γράφοντας το εξής μήνυμα:  “Εγκληματική οργάνωση.. κλείστε τους μέσα ευθύνονται για βιασμό ονείρων δεκαετίες τώρα…”.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αλεξανδρής: «Η εγκληματική οργάνωση» (pic)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Χρηστάκος

Με μια μπάλα στο χέρι από μικρός. Κάποια στιγμή ξεκίνησε ερασιτεχνική καριέρα ποδοσφαιριστή στα χωμάτινα γήπεδα! Παράλληλα του άρεσε και να γράφει, γι' αυτά που ζούσε εντός των γραμμών. Γι' αυτό και σπούδασε δημοσιογραφία. Έκανε τα πρώτα βήματα στον Πρωταθλητή (1997-2011). Δούλεψε σε αθλητικά σάιτ Ολυμπιακών αποχρώσεων. Εν συνεχεία πέρασε από τη SportDay (2015-2017) και τώρα στο Sportime (από το 2017). Πλέον η μπάλα έφυγε για τα καλά από τα πόδια και είναι... στο γραπτό!