Ο Εχσάν Χατζισαφί αναφέρθηκε στα άσχημα αποτελέσματα που στέρησαν στον Ολυμπιακό το πρωτάθλημα και τόνισε ότι συνεχίζει στους Πειραιώτες. «Έχω δύο ακόμη χρόνια συμβόλαιο, παραμένω παίκτης της ομάδας», στο δίκτυο Varzesh 3. Διαβάστε τι δήλωσε: Για τη νίκη επί του Παναιτωλικού: «Παίξαμε πολύ καλά από το ξεκίνημα όταν ο αντίπαλός μας έκανε καλές, οργανωμένες κινήσεις στο...

Ο Εχσάν Χατζισαφί αναφέρθηκε στα άσχημα αποτελέσματα που στέρησαν στον Ολυμπιακό το πρωτάθλημα και τόνισε ότι συνεχίζει στους Πειραιώτες.

«Έχω δύο ακόμη χρόνια συμβόλαιο, παραμένω παίκτης της ομάδας», στο δίκτυο Varzesh 3.

Διαβάστε τι δήλωσε:

Για τη νίκη επί του Παναιτωλικού: «Παίξαμε πολύ καλά από το ξεκίνημα όταν ο αντίπαλός μας έκανε καλές, οργανωμένες κινήσεις στο γήπεδο. Ο Παναιτωλικός είναι ψηλά στη βαθμολογία και δεν είναι αδύναμη ομάδα όμως κάναμε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια μας στη σεζόν, πετύχαμε 4 γκολ και χάσαμε αρκετές άλλες ευκαιρίες. Αν ήμασταν πιο προσεκτικοί θα μπορούσαμε να έχουμε φτάσει σε μεγαλύτερο σκορ».

Για την ασίστ στον Ανσαριφάρντ: «Δεν θυμάμαι τις προηγούμενες, όμως σίγουρα δεν ξεχνάω αυτή κόντρα στον Παναιτωλικό».

Για τη βοήθειά του στον Ανσαριφάρντ για τον τίτλο του πρώτου σκόρερ: «Θα μπορούσα να του είχα δώσει ακόμη μια ασίστ όμως η πάσα μου δεν είχε ακρίβεια. Ευτυχώς, δόξα τω Θεό, επανόρθωσα το λάθος μου και του έδωσα τουλάχιστον μια ασίστ για να πλησιάσει τον στόχο αυτό. Όλοι οι παίκτες της ομάδας θέλουμε να πάρει τον τίτλο του πρώτου σκόρερ από τον Πρίγιοβιτς. Ο Καρίμ αντιμετώπισε δυσκολίες στο ξεκίνημα της σεζόν όμως νομίζω ότι αξίζει τον τίτλο αυτό και ελπίζω να πετύχει γκολ στο τελευταίο ματς. Αν το καταφέρει εκτός από τον εαυτό του και εμένα, θα κάνει περήφανους όλους τους Ιρανούς».

Για την επίσκεψη του Κάρλος Κεϊρόζ στην Ελλάδα: «Σίγουρα, 100%. Ο κ. Κεϊρόζ ήρθε και στο γήπεδο και είδε το τελευταίο ματς. Τον είχαμε δει και την προηγούμενη μέρα φυσικά όταν ήρθε στο προπονητικό κέντρο. Η παρουσία του μας έδωσε μια ψυχολογική τόνωση για να παίξουμε καλύτερα. Θέλαμε και εγώ και ο Καρίμ να κάνουμε καλό ματς και ελπίζω να έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοσή μας».

Για τη χρονιά του Ολυμπιακού: «Έχουμε μια πολύ καλή ομάδα και θα μπορούσαμε σίγουρα να πετύχουμε κάτι καλύτερο από την 3η θέση. Όμως είχαμε κάποια άσχημα αποτελέσματα και τελικά χάσαμε το πρωτάθλημα».

Για το μέλλον του: «Έχω συμβόλαιο για δύο ακόμη χρόνια με τον Ολυμπιακό και παραμένω παίκτης της ομάδας».