ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ένγκελς ο επόμενος

Πήρε φόρα ο Ολυμπιακός! Μετά τους Οτζίτζα και Σεμπά, εκτός ομάδας τέθηκε και ο Ένγκελς!

Συντάκτης: Γεράσιμος Μανωλίδης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Μετά τους Βάντις Οτζίτζα Οφόε και Σεμπά, ένας ακόμα παίκτης αναμένεται να είναι ο επόμενος που θα τεθει εκτός ομάδας τη Μεγάλη Δευτέρα (2/4). Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime.gr, στη «μαύρη» λίστα βρίσκεται και ο Μπιορν Ένγκελς!

Από τον Ολυμπιακό υπήρξε η επίσημη ενημέρωση πως οι Σεμπά και Οτζίτζα Οφόε τέθηκαν εκτός ομάδας και πως η εκκαθάριση θα συνεχιστεί σταδιακά. Ο επόμενος στη λίστα με τους παίκτες που αναμένεται να αποχωρήσουν και να μην προπονούνται με τη βασική ομάδα θα είναι ο Μπιόρν Ενγκελς.

Αυτή τη στιγμή δεν επιβεβαιώνεται τίποτε από την πλευρά του Ολυμπιακού, ωστόσο πληροφορίες του Sportime.gr αναφέρουν πως ο Βέλγος κεντρικός αμυντικός αναμένεται να ακολουθήσει την ίδια μοίρα με τους προαναφερθέντες. Είχε φανεί εξάλλου από τις περασμένες ημέρες πως δεν είναι στα πλάνα της ομάδας. Αλλωστε σας είχαμε αποκαλύψει και το ραντεβού με το μάνατζερ του παίκτη που είναι στην ατζέντα για τις επόμενες μέρες.

Υπενθυμίζουμε πως για την απόκτηση του Ενγκελς, ο Ολυμπιακός το περασμένο καλοκαίρι είχε δώσει επτά εκατ. ευρώ για να τον κάνει δικό του από την Κλαμπ Μπριζ. Μένει να φανεί πόσο από αυτά θα μπορέσουν να εξοικονομηθούν.

Exit mobile version