ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φενέρ – Ολυμπιακός: Δοκάρι για Πέλκα, διπλή ΜΑΧΑΙΡΙΑ Μασούρα και 0-3! (vid)

Η Φενέρ είχε δοκάρι με τον Πέλκα και ο Ολυμπιακός έκανε το 0-2 με τον Μασούρα με υπέροχο σουτ!

Φενέρ - Ολυμπιακός: Δοκάρι για Πέλκα, ΜΑΧΑΙΡΙΑ Μασούρα και 0-2! (vid)
Συντάκτης: Σπύρος Γιαννόπουλος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο ρυθμός στο Φενέρ – Ολυμπιακός έχει ανοίξει, με τους Τούρκους να φτάνουν κοντά στην ισοφάριση, αλλά ο Πέλκας σημάδεψε το δοκάρι.

Οι Τούρκοι πιέζουν τους ερυθρόλευκους για να φτάσουν στο 1-1 και μετά την ευκαιρία που έχασε ο Βαλένσια στέλνοντας την μπάλα άουτ με το κεφάλι δημιούργησαν την κορυφαία στιγμή τους με τον Δημήτρη Πέλκα.

Ο Έλληνας διεθνής βρέθηκε μέσα στην περιοχή, στην πλάτη της άμυνας των Πειραιωτών και πλάσαρε τον Βάτσλικ, Η μπάλα όμως του έπαιξε άσχημο παιχνίδι, καθώς κατέληξε στο κάθετο δοκάρι και με τα φάλτσα που πήρε κατέληξη άουτ.

Δύο φάσεις αργότερα, ο Αγκιμπού Καμαρά βγήκε στο ξέφωτο και σούταρε, αλλά ο Αλτάι απέκρουσε εντυπωσιακά. Η Φενέρ πίεζε ασφυκτικά, αλλά παράλληλα άφηνε πολλούς κενούς χώρους και ο Ολυμπιακός βρήκε χώρο για να δράσει.

 

Φενέρ – Ολυμπιακός: The… Masouras Show

Στο 62΄ ο Τικίνιο κινήθηκε από τα αριστερά έβγαλε για τον Καμαρά, ο Αλτάι έκανε την απόκρουση του αγώνα, αλλά ο Γιώργος Μασούρας με ένα άπιαστο βολέ διπλασίασε το προβάδισμα για τον Ολυμπιακό!

 

Μια ΜΑΧΑΙΡΙΑ που έριξε τους Τούρκους στο καναβάτσο!

Βέβαια, ακολούθησε και μια δεύτερη λίγο αργότερα (68΄), όταν πήρε ξανά το ριμπάουντ. Φάση καρμπόν ουσιαστικά, καθώς ο Αλτάι αποσόβησε το σουτ του Αγκιμπού, αλλά ο Μασούρας ήταν on fire και με νέο… ριμπάουντ έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη διαφαινόμενη νίκη του Ολυμπιακού.

 

Exit mobile version