ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φορτούνης: Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση – Αγωνία για τις εξετάσεις

Ο Κώστας Φορτούνης ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση χθες μετά τον τραυματισμό του και υπάρχει αγωνία για τις εξετάσεις. Ξεκίνησε βασικός ο Φορτούνης στο φιλικό με την Βολφσμπέργκερ. Αλλά στο 25' έγινε αλλαγή. Τραυματίστηκε στο αριστερό γόνατο. Η αρχική διάγνωση ήταν κάκωση. Αλλά εκφράζονται φόβοι για μεγαλύτερη ζημιά.
Φορτούνης: Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση – Αγωνία για τις εξετάσεις

Ο Κώστας Φορτούνης ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση χθες μετά τον τραυματισμό του και υπάρχει αγωνία για τις εξετάσεις.

Ξεκίνησε βασικός ο Φορτούνης στο φιλικό με την Βολφσμπέργκερ. Αλλά στο 25′ έγινε αλλαγή. Τραυματίστηκε στο αριστερό γόνατο. Η αρχική διάγνωση ήταν κάκωση. Αλλά εκφράζονται φόβοι για μεγαλύτερη ζημιά. Ήταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση χθες. Και περιμένει με αγωνία τις εξετάσεις.

Μάλιστα αναμενόταν σήμερα στο Ίνσμπρουκ για να βγάλει την μαγνητική. Που θα δείξει και το μέγεθος της ζημιάς. Φυσικά και όλοι εύχονται να μην είναι κάτι σοβαρό.

Πάντως ξύπνησαν μνήμες από το καλοκαίρι του 2019. Τότε που τραυματίστηκε στο τελευταίο φιλικό προετοιμασίας, πριν γυρίσει η αποστολή στην Αθήνα.

Η ζημιά στο δεξί γόνατο ήταν σοβαρή. Με αποτέλεσμα να προχωρήσει σε επέμβαση στους χιαστούς. Και ουσιαστικά να χάσει εκείνη τη σεζόν.

Κι όλα αυτά ενώ εκείνο το καλοκαίρι είχε υπογράψει την ανανέωση του συμβολαίου του. Με ένα σούπερ συμβόλαιο. Κάτι λογικό. Προερχόταν από εξαιρετική σεζόν.

Τώρα περνάει μια ανάλογη στιγμή. Με τραυματισμό, αλλά στο αριστερό του γόνατο. Θα φανεί από τις εξετάσεις αν είναι κάτι το ιδιαίτερο.

Ο τραυματισμός του Φορτούνη ήρθε κατά την διάρκεια ενός σπριντ που έκανε. Και ο Χρήστος Θέος έσπευσε αμέσως κοντά του.

Το σίγουρο είναι πως ο διεθνής άσος δεν θα μπορέσει να συνεχίσει την προετοιμασία. Και καταλαβαίνει κανείς πως δεν μπορούν να υπάρξουν και κουβέντες, αν υπήρξαν, για μετακίνηση του σε κάποιο από τα κλαμπ της Τουρκίας που έδειξαν ενδιαφέρον.

Διαβάστε επίσης

Ολυμπιακός: Η περίπτωση του Ρέτσου δεν τον αφήνει αδιάφορο…

Survivor spoiler αποχώρηση 27/6: ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε!

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φορτούνης: Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση – Αγωνία για τις εξετάσεις», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Χρηστάκος

Με μια μπάλα στο χέρι από μικρός. Κάποια στιγμή ξεκίνησε ερασιτεχνική καριέρα ποδοσφαιριστή στα χωμάτινα γήπεδα! Παράλληλα του άρεσε και να γράφει, γι' αυτά που ζούσε εντός των γραμμών. Γι' αυτό και σπούδασε δημοσιογραφία. Έκανε τα πρώτα βήματα στον Πρωταθλητή (1997-2011). Δούλεψε σε αθλητικά σάιτ Ολυμπιακών αποχρώσεων. Εν συνεχεία πέρασε από τη SportDay (2015-2017) και τώρα στο Sportime (από το 2017). Πλέον η μπάλα έφυγε για τα καλά από τα πόδια και είναι... στο γραπτό!