ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Καραπαπάς: «Το τερματίσατε»!

Αιχμηρό post του διευθυντή επικοινωνίας των Πειραιωτών με το οποίο εκφράζει τη δυσαρέσκειά του για συγκεκριμένα δημοσιεύματα
Καραπαπάς: «Το τερματίσατε»!

Αιχμηρό post του Κώστα Καραπαπά με αφορμή δημοσιεύματα που αφορούν τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέφρασε την ενόχληση του μέσω ανάρτησης του στο facebook.

«Σήμερα εμφανίστηκαν και κάτι σκουλήκια μικροεκβιαστές και έδιναν και συνεντεύξεις σε μεγαλοεκβιαστές. Τύποι με λίγδα που πουλάνε τα πάντα για λίγα ευρώ και το παίζουν και ηθικοί της δημοσιογραφίας. Περιθωριακοί, τρόφιμοι σε τρελλάδικα στο παρελθόν που γέμισαν τον τόπο με τζούφιες επιταγές και τώρα τους επιστρατεύουν με ένα χιλιάρικο και τους βάζουν να λένε αυτά που λένε. Το τερματίσατε. Τουλάχιστον βάλτε κανέναν πειστικό να τα λέει! Με αυτόν που βρήκατε τον καταστρέψατε. Τον είδαν και τον ψάχνουν όλοι όσοι δάγκωσε!»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Καραπαπάς: «Το τερματίσατε»!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.