«Ξαλάφρωσε» εν ώρα αγώνα και αποβλήθηκε!


Sportime Team

«Ξαλάφρωσε» εν ώρα αγώνα και αποβλήθηκε!


Ένα σπάνιο περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια του ντέρμπι της Σικελίας μεταξύ της Ιγκέα Βίρτους και της Μεσίνα, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Serie D.

Ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων Αρμάντο Πρίσκο πέρασε ως αλλαγή στο 51ο λεπτό αντί του Φεντερίκο Μέο, αλλά δεν ολοκλήρωσε το ματς λόγω… ανάγκης.

Συγκεκριμένα, ο 21χρονος «ξαλάφρωσε» εν ώρα αγώνα, με συνέπεια ο διαιτητής Φράνκο Ιακοβάτσι να τον αντιληφθεί και να τον αποβάλλει!

Ιδού η… αναφορά του Πρίσκο στην ιστοσελίδα «gianlucadimarzio.com»: «Πίνω 2-3 λίτρα νερό ημερησίως. Αρχικά πίνω όταν μπαίνουμε στο στάδιο, εν συνεχεία πριν από την προθέρμανση, μετά στα αποδυτήρια και τέλος κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου.

Απλώς δεν μπορούσα να τα κρατήσω. Προσπαθούσα να κινούμαι συνεχώς και έμοιαζα με τρελό. Συνεπώς, όταν το παιχνίδι σταμάτησε για να γίνει μια αλλαγή, προσπάθησα να το εκμεταλλευθώ.

Απολογήθηκα αμέσως και δεν διαμαρτυρήθηκα, επειδή γνώριζα ότι δεν το επιτρέπουν οι κανονισμοί. Θέλω να καταστήσω σαφές ότι δεν έκανα κάτι άσεμνο. Διαπίστωσα ότι υπάρχουν πολλά παιδιά στο στάδιο και έβαλα τα δυνατά μου για να καμουφλάρω αυτό που έκανα. Δεν ήταν σωστό, αλλά αλήθεια δεν μπορούσα να κρατηθώ».

Ο Πρίσκο αντικαταστάθηκε στο 83ο λεπτό από συμπαίκτη του, αλλά το 0-0 παρέμεινε μέχρι τέλους.


Sportime Extras