ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρινάκης: «Δεν πρόκειται να υποκύψω»

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης τόνισε πως έχει στοχοποιηθεί από την Κυβέρνηση και η ποινική δίωξη εναντίον του αποτελεί προϊόν σκευωρίας.
Μαρινάκης: «Δεν πρόκειται να υποκύψω»

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης τοποθετήθηκε επίσημα για την ποινική δίωξη που ασκήθηκε εις βάρος του την Παρασκευή (23/3) από την προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πειραιά, Ειρήνη Τζίβα, για την υπόθεση του πλοίου Noor One.

Ο διοικητικός ηγέτης των Πρωταθλητών Ελλάδας, ο οποίος βρίσκεται στην Αμερική για επαγγελματικούς λόγους, ξεκαθάρισε προς πάσα κατεύθυνση ότι δεν πρόκειται να υποκύψει στους σκευωρούς και δήλωσε σίγουρος πως θα λάμψει η αλήθεια.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέφερε πως υπάρχει εντεταλμένη αποστολή στοχοποίησης εναντίον του από την Κυβέρνηση και ένα ολόκληρο σύστημα, από δικαστές μέχρι δημοσιογράφους. Παράλληλα, εξέφρασε την πίστη του ότι στο τέλος θα αποκαλυφθούν οι αρχιτέκτονες αυτής της άθλιας σκευωρίας και του αποκρουστικού αυτού σχεδίου.

Αναλυτικά η επίσημη δήλωση του Βαγγέλη Μαρινάκη:

«Η εναντίον μου δίωξη είναι προϊόν σκευωρίας και δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την αλήθεια. Το σχέδιο είχε από καιρό αποκαλυφθεί. Και δεν είναι απλώς ένα σχέδιο προκλητικό και αποκρουστικό, αλλά κυριολεκτικώς εγκληματικό. Το κράτος δικαίου καταλύεται και η δημοκρατία υπονομεύεται.

Δεν είχα ποτέ και δεν έχω καμία απολύτως σχέση με τις πράξεις για τις οποίες πρόκειται να διενεργηθεί ανακριτική έρευνα, το αποτέλεσμα της οποίας είμαι απολύτως βέβαιος ότι θα είναι η επιβεβαίωση της αθωότητάς μου. Δεν υπάρχει εις βάρος μου ούτε το ελάχιστο αποδεικτικό στοιχείο και η εναντίον μου ενέργεια είναι αυθαίρετη.

Για μεγάλο χρονικό διάστημα στελέχη της συγκυβέρνησης, με επίμονο τρόπο, με έχουν στοχοποιήσει και σταθερά προαναγγέλλουν τις δικαστικές ενέργειες.

Σε διατεταγμένη υπηρεσία εναντίον μου, χειραγωγούν και χρησιμοποιούν συγκεκριμένα δημοσιογραφικά δίκτυα και δημοσιογράφους με βαρύ «μητρώο», για να προκαλέσουν ή να εκβιάσουν δικαστικές εξελίξεις. Στο ίδιο αποκρουστικό σχέδιο και προανακριτικοί υπάλληλοι, που συστηματικά καταπιέζουν και επίμονα «πολιορκούν» κατάδικο, στον οποίο υπόσχονται μεγάλα οικονομικά ανταλλάγματα και αποφυλάκιση, προκειμένου να με ενοχοποιήσει, λέγοντας τερατώδη ψέματα.

Δυστυχώς τις επιδιώξεις αυτές προθυμοποιήθηκαν να εξυπηρετήσουν και συγκεκριμένοι λειτουργοί της δικαιοσύνης, που επιθυμούν να είναι αρεστοί στην κυβέρνηση.

Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι σύντομα θα αποκαλυφθεί περίτρανα στους Έλληνες πολίτες ποιοί είναι οι αρχιτέκτονες της άθλιας σκευωρίας: Οι συγκυβερνήτες της πιο επικίνδυνης κυβέρνησης που έχει γνωρίσει ο τόπος, προκειμένου να αποπροσανατολίσουν τον Ελληνικό λαό από τα αδιέξοδα στα οποία τον έχουν οδηγήσει, με την ελπίδα φίμωσης κάθε ανεξάρτητης φωνής.

Ας είναι βέβαιοι οι σκευωροί ότι δεν πρόκειται να συμβιβαστώ, να συνθηκολογήσω και να υποκύψω, όπως νομίζουν και επιδιώκουν».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μαρινάκης: «Δεν πρόκειται να υποκύψω»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Παναγιώτης Γκαραγκάνης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.