ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στο ίδιο τραπέζι για το Athens Alive!

Βασιλειάδης και Καπράλος συναντήθηκαν, κάτω από άκρα μυστικότητα, συζητώντας μεταξύ άλλων και για την επένδυση στο ΟΑΚΑ.
Στο ίδιο τραπέζι για το Athens Alive!

Πρόσφατα, ο Σπύρος Καπράλος είχε μιλήσει αποκλειστικά στο Sportime, σε μία συνέντευξη που προκάλεσε αντιδράσεις και φανέρωσε, ότι η επικείμενη ανάπλαση στο ΟΑΚΑ δεν είναι μία εύκολη υπόθεση.

Στο πλαίσιο αυτό, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής συναντήθηκε με τον Υφυπουργό Αθλητισμού. Αρχικά, είχε προγραμματιστεί το ραντεβού να γίνει επίσημα, με την παρουσία ΜΜΕ και δημοσιογράφων. Όμως εν τέλει, η συνάντηση τελέστη κάτω από άκρα μυστικότητα.

Πάντως, αναφορικά με την πρόθεση της κοινοπραξίας Athens Alive για επένδυση στο ΟΑΚΑ, Βασιλειάδης και Καπράλος δεν συζήτησαν πάνω από 10 λεπτά συνολικά. Κι αυτό, γιατί στο πρόγραμμά τους υπήρχαν κι άλλα σημαντικά θέματα προς διαβούλευση.

Αυτό που αποφάσισαν οι δύο άνδρες, είναι ότι το προτιμότερο στο όλο ζήτημα είναι να κρατηθούν χαμηλοί τόνοι, έως ότου να διαπιστωθεί στο άμεσο μέλλον πως θα εξελιχθεί, απτά, το ενδιαφέρον Γιαννακόπουλου-ξένων funds.

Επίσης, ο Υφυπουργός και ο Πρόεδρος της ΕΟΕ συμφώνησαν, ότι πρωταρχικό τους μέλημα συνιστά η εξασφάλιση των Ομοσπονδιών (σ.σ. ως προς τη στέγασή τους στις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις).

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στο ίδιο τραπέζι για το Athens Alive!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Δημόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.