ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρινάκης: «Συγχαρητήρια στην ομάδα κολύμβησης, ζήτω ο Ολυμπιακός!»

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδωσε τα θερμά του συγχαρητήρια στην ομάδα κολύμβησης του Ολυμπιακού με αφορμή την κατάκτηση του πανελλήνιου πρωταθλήματος κολύμβησης. Ο ηγέτης του Ολυμπιακού συνεχάρη τους «ερυθρόλευκους» και τις «ερυθρόλευκες» για την κατάκτηση του τρεμπλ στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα της κολύμβησης! Αναλυτικά, το μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη: «Θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα κολύμβησης του Συλλόγου μας,...
Μαρινάκης: «Συγχαρητήρια στην ομάδα κολύμβησης, ζήτω ο Ολυμπιακός!»

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδωσε τα θερμά του συγχαρητήρια στην ομάδα κολύμβησης του Ολυμπιακού με αφορμή την κατάκτηση του πανελλήνιου πρωταθλήματος κολύμβησης.

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού συνεχάρη τους «ερυθρόλευκους» και τις «ερυθρόλευκες» για την κατάκτηση του τρεμπλ στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα της κολύμβησης!

Αναλυτικά, το μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη:

«Θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα κολύμβησης του Συλλόγου μας, η οποία κατέκτησε το 60ό πρωτάθλημα και 24ο διαδοχικό στη θρυλική ιστορία της, πετυχαίνοντας παράλληλα και «τρεμπλ», καθώς επικράτησε τόσο στη γενική βαθμολογία, όσο και στις κατηγορίες ανδρών και γυναικών! Ζήτω ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μαρινάκης: «Συγχαρητήρια στην ομάδα κολύμβησης, ζήτω ο Ολυμπιακός!»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.