ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Mαρινάκης: «Θα αθωωθώ και στις άλλες υποθέσεις»

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού μίλησε σε βρετανικό ιστότοπο για την αθώωση του από τον Άρειο Πάγο
Mαρινάκης: «Θα αθωωθώ και στις άλλες υποθέσεις»

Τα βρετανικά Μέσα συνεχίζουν να ασχολούνται με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τις διάφορες δικαστικές υποθέσεις που τον αφορούν. Αυτό το… πεδίο διάλεξε ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού για να τοποθετηθεί. 

Συγκεκριμένα, ο βρετανικός ιστότοπος Ιnside World Football φιλοξενεί δήλωση του κ. Μαρινάκη με την οποία τοποθετείται δημόσια για την απόφαση του Αρείου Πάγου και την αμετάκλητη απαλλαγή του από όλες τις κατηγορίες για τη φερόμενη ως «εγκληματική» οργάνωση στο χώρο του ποδοσφαίρου. Παράλληλα, έστειλε μήνυμα και για την άλλη μεγάλη υπόθεση που τον αφορά: το Noor1.

Αναφέρει ο Βαγγέλης Μαρινάκης:

«Μετά από χρόνια ατελείωτης προπαγάνδας από τα ΜΜΕ, ασταμάτητες μηχανορραφίες και μακράς δικαστικής διαδικασίας, η ακεραιότητά μου επιβεβαιώθηκε από το Ελληνικό Ανώτατο Δικαστήριο. Η απόφαση του Άρειο Πάγου επιβεβαίωσε ότι οι κατηγορίες εναντίον μου ήταν αβάσιμες και δεν αξίζουν ούτε καν να φτάσουν στο ακροατήριο».

Και συνεχίζει:

«Παρά την αρνητικότητα και τις ψευδείς κατηγορίες, συνεχίζουμε να διεξάγουμε τις επιχειρηματικές μας δραστηριότητες με γνώμονα τις αρχές και τον επαγγελματισμό και έχουμε διακριθεί όπως πάντα στα διάφορα εγχειρήματα μας, είτε πρόκειται για εκτεταμένες δραστηριότητες κοινωνικής ευθύνης ανά τον κόσμο, είτε πρόκειται για τα ναυτιλιακά και το ποδόσφαιρο».

Ο Μαρινάκης ανέφερε τη ζημιά στην προσωπική και επιχειρηματική του φήμη, λέγοντας: «Οι συνεχείς επιθέσεις και η κάλυψη του Τύπου σχετικά με αυτές τις κατηγορίες, είχαν μεγάλο κόστος στην οικογένειά μου και στην προσωπική και επιχειρηματική φήμη μου».

Και καταλήγει ως εξής:

«Χαίρομαι για την αθώωσή μου και είμαι βέβαιος ότι παρόμοιες προσπάθειες θα έχουν την ίδια μοίρα, συμπεριλαμβανομένης της συκοφαντικής εγκληματικής έρευνας που πρόσφατα συσχετίστηκε με το όνομά μου και ανακοινώθηκε, αν όχι αποφασίστηκε, από κάποια μερίδα του Τύπου, κατασκευάζοντας μια συκοφαντική αφήγηση. Δυστυχώς, μέλη της κυβέρνησης συμμετείχαν ενεργά στην τελευταία βαθιά ανέντιμη πρωτοβουλία που δεν έχει νομική ή πραγματική ισχύ».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Mαρινάκης: «Θα αθωωθώ και στις άλλες υποθέσεις»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.