ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Ολυμπιακός δέχθηκε κρούσεις για τον Ρέαμπτσιουκ! Λιλ και Ναντ θέλουν τον Μολδαβό

Ο Ολυμπιακός έχει γίνει δέκτης ενδιαφέροντος και για τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ με τις Λιλ και Ναντ να έχουν τον παίκτη στη λίστα τους

Ο Ολυμπιακός έχει γίνει δέκτης ενδιαφέροντος και για τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ με τις Λιλ και Ναντ να έχουν τον παίκτη στη λίστα τους
Ο Ολυμπιακός δέχθηκε κρούσεις για τον Ρέαμπτσιουκ! Λιλ και Ναντ θέλουν τον Μολδαβό
Συντάκτης: Γιάννης Χωριανόπουλος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο Ολυμπιακός μπορεί να μην έχει ανοίξει τον χορό των μεταγραφών αλλά έχει κι άλλα ζητήματα να ασχοληθεί. Άλλωστε, ο Αντόνιο Κορδόν γνώριζε από την πρώτη στιγμή που ήρθε στο σύλλογο πως δεν είναι μόνο ποιοι παίκτες θα έρθουν. Αλλά και για ποιους θα υπάρξουν προτάσεις/ενδιαφέρον.

Από το Sportime διαβάσατε νωρίτερα σήμερα Τετάρτη (28/6) για το γεγονός πως ο Τζολάκης είναι στη λίστα της Ουνιόν Βερολίνου.

Υπάρχουν συζητήσεις σχεδόν για όλες τις θέσεις. Όπως αυτή του κεντρικού αμυντικού που αποχώρησε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

 

Ο Ολυμπιακός έχει μεγάλο ρόστερ. Ένας από τους παίκτες που έχουν γίνει δέκτες ενδιαφέροντος ήδη είναι ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ. Η στήλη Agent Greek είχε αναφέρει το θέμα από χθες κιόλας Τρίτη (27/6).

Το ενδιαφέρον φαίνεται να είναι δεδομένο. Και μάλιστα σε μια αγορά όπως είναι η Ligue 1, που ο 25χρονος αριστερός μπακ έχει πέραση. Τον περασμένο Γενάρη άλλωστε βρέθηκε πολύ κοντά στο να φύγει για τη Μονπελιέ.

 

Ολυμπιακός: Ο Ρέαμπτσιουκ στη λίστα των Λιλ, Ναντ

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του sportime.gr, ήδη ακόμα δύο ομάδες του γαλλικού πρωταθλήματος εξερευνούν το στάτους του Ρέαμπτσιουκ. Ο λόγος για τη Λιλ αλλά και τη Νάντ.

Η Λιλ με σταθερή παρουσία με σκάουτ στα παιχνίδια του Ελληνικού πρωταθλήματος ακόμα δεν έχει προχωρήσει σε κάποια μεταγραφή από την πατρίδα μας. Τη σεζόν 2002-23 κατέλαβε την 5η θέση στο πρωτάθλημα και θα αγωνιστεί στα προκριματικά του Europa Conference League. Η Ναντ πιο κάτω, γλίτωσε, ωστόσο τον υποβιβασμό και παρέμεινε στην κατηγορία. Κυπελλούχος τη σεζόν 2021-22 στη Γαλλία.

 

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΔΩΡΟ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ!

 

Οι δύο ομάδες σύμφωνα με πληροφορίες έχουν στη λίστα τους τον Ρέαμπτσιουκ. Βέβαια, ο Ολυμπιακός αν και εφόσον φτάσει εκεί το ζήτημα, δεδομένα δεν πουλάει φθηνά.

Ειδικά τον βασικό του αριστερό μπακ για τον οποίο έδωσε (τον Ιανουάριο του 2021) ένα ποσό κοντά στα 3 εκατομμύρια ευρώ. Και ο οποίος έχει συμβόλαιο έως και το 2025.

 

 

 

Exit mobile version