ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός – Γουλβς: Η Μπράιτον την έπαιξε με το σύστημα των «ερυθρόλευκων»

Τι είδε ο Πέδρο Μαρτίνς και ποια τα κοινά σημεία...

Ολυμπιακός - Γουλβς
Συντάκτης: Δημήτρης Μαργωμένος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ολυμπιακός – Γουλβς: Είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις η Γουλβς για το πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ.

Υποδέχτηκε την Μπράιτον στο γήπεδό της, σε ένα ματς όμως στο οποίο δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη και «πέταξε» δύο βαθμούς στην έδρα της με το τελικό 0-0. Ένα ματς το οποίο δεν παρακολούθησε από κοντά, τελικά, ο Πέδρο Μαρτίνς.

Έχει όμως πλήρη εικόνα για τη Γουλβς από τον αγώνα. Είδε, για μία ακόμη φορά, τα δυνατά και αδύναμα σημεία της αντιπάλου της προσεχής Πέμπτης.

Το βασικό στοιχείο της Γουλβς είναι η επίθεσή της. Κάτι που δεν κατάφερε να βγάλει στο ματς πρωταθλήματος. Αν και πάλι μπόρεσε να δημιουργήσει ευκαιρίες, χωρίς όμως να τις εκμεταλλευτεί. Η δύναμη των Άγγλων είναι στα πλάγια, με τον προπονητή της Γουλβς Νούνο Εσπίριτο Σάντο να αφήνει στον πάγκο τον Τραορέ, ο οποίος προερχόταν από τραυματισμό στον ώμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Ολυμπιακός – Γουλβς: Εν αναμονή της επίσημης απόφασης

Παρόλα αυτά όμως βλέποντας ότι δεν του έβγαινε το παιχνίδι τον έβαλε στο ματς. Κάτι που έδειξε πως είναι έτοιμος, πλέον, για να αγωνιστεί την Πέμπτη στο Καραϊσκάκη παρά το γεγονός όμως πως δεν βρίσκεται στο 100%.

Επίσης το γεγονός ότι δεν της βγήκε τίποτα της Γουλβς φάνηκε και από την κίνηση του τεχνικού της να βάλει και τον Ποντένσε στο γήπεδο ως αλλαγή. Παρόλα αυτά όμως έμεινε στο 0-0.

Με την Μπράιτον, επί της ουσίας, να δείχνει τον δρόμο στον Ολυμπιακό. Έπαιξε τη Γουλβς με ενισχυμένο το κέντρο της και σύστημα 4-3-3. Με τους παίκτες από τα χαφ να δίνουν βοήθειες στα μπακ και να δυσκολεύουν την ανάπτυξη της Γουλβς.

Λίγο πολύ αυτό είναι το παιχνίδι του Ολυμπιακού όταν αμύνεται και έχει τρία χαφ στο κέντρο του. Όπως δηλαδή θα παίξει απέναντι στους Άγγλους την Πέμπτη. Επίσης η Μπράιτον δεν ήταν εντελώς ακίνδυνη απέναντι στην άμυνα της Γουλβς.

Αλλά έπαιξε περισσότερο με αντεπιθέσεις και προτίμησε να απειλήσει με αυτόν τον τρόπο και τις στημένες μπάλες. Είναι ακριβώς, δηλαδή, όπως παίζει ο Ολυμπιακός σε ματς της Ευρώπης όταν έχει απέναντί του δυνατές ομάδες. Ό,τι έκανε με την Άρσεναλ, όπως θα πράξει και με τη Γουλβς.

Exit mobile version