Ο Σεμέδο γυρίζει στην δράση με τις ευλογίες του Πέδρο Μαρτίνς καθώς αναμένεται να παίξει στο ματς που θα δώσει ο Ολυμπιακός με τον Λεβαδειακό

Όσα είπε ο Ρούμπεν Σεμέδο για την επικείμενη επιστροφή στην δράση, την οποία ήθελε πολύ και ο Πέδρο Μαρτίνς ενώ ο Ολυμπιακός που περιμένει να δει την αγωνιστική και εξωαγωνιστική συμπεριφορά του.

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για το ματς κυπέλλου κόντρα στον Λεβαδειακό με τον Πέδρο Μαρτίνς να βάζει στην αποστολή τον Ρούμπεν Σεμέδο.

Κάτι που φαινόταν πως θα γίνει μέρες τώρα καθώς ο Ρούμπεν Σεμέδο έχει φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο για να αγωνιστεί. Ο Πέδρο Μαρτίνς είχε μιλήσει ανοικτά για την επικείμενη επιστροφή του.

Μάλιστα η επιστροφή του Πορτογάλου στόπερ στο Καραϊσκάκη την Κυριακή το απόγευμα, ήταν το τελευταίο μήνυμα. Βγήκε στον αγωνιστικό χώρο για προπόνηση μετά το τέλος του αγώνα με τον Βόλο. Μαζί τους συμπαίκτες του που δεν αγωνίστηκαν στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Τώρα ήρθε και η συμμετοχή του 27χρονου άσου στην αποστολή για το ματς κυπέλλου με τον Λεβαδειακό.

Ήταν κάτι που γνώριζε πως θα γίνει, από την στιγμή που και οι άνθρωποι της ΠΑΕ Ολυμπιακός, του άναψαν το πράσινο φως να γυρίσει.

Με τον Πέδρο Μαρτίνς είχαν «σημαδέψει» την πρώτη αναμέτρηση για την φάση των «16» του κυπέλλου.

Ολυμπιακός: Ατάκες που πρέπει να επαληθεύσει

Η διάθεση του για να γυρίσει στην δράση είναι μεγάλη. Με βάση και αυτά που έλεγε τις τελευταίες ημέρες στο Ρέντη. «Θέλω να παίξω. Να δώσω τα πάντα. Να δείξω πως είναι ο ποδοσφαιριστής που επένδυσε η ομάδα. Να ανταποδώσω όλα αυτά που έχουν κάνει για μένα. Και κυρίως να δώσω τις απαντήσεις μου, μέσα στο γήπεδο», είναι μερικές από τις ατάκες που έχει πει και στους δικούς του ανθρώπους.

Η αλήθεια είναι πως έχει αλλάξει η συμπεριφορά του εντός Ρέντη. Προπονείται στο φουλ, ενώ συνέχισε να κάνει και ατομικό πρόγραμμα με δικό του γυμναστή.

Αναμφίβολα η καταγγελία που αντιμετώπισε το καλοκαίρι και η νέα δικαστική του περιπέτεια έφερε σε δύσκολη θέση και την ομάδα. Και αυτό δεν αλλάζει.

Ο ίδιος θέλει να τα «σβήσει», αν γίνεται όλα αυτά, με την αγωνιστική του συμπεριφορά.

Από την μεριά του ο Ολυμπιακός περιμένει πράξεις και όχι λόγια. Πέραν της καλής αγωνιστική του συμπεριφορά, τον ελέγχει και για την προσωπική του ζωή.