ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Οι επαφές με Παβόν και Μπόκα Τζούνιορς!

Ο Ολυμπιακός άρχισε τις συζητήσεις με την Μπόκα Τζούνιορς, προκειμένου να τσεκάρει τις προθέσεις της, για την περίπτωση πώλησης του Παβόν.
Ολυμπιακός: Οι επαφές με Παβόν και Μπόκα Τζούνιορς!

Ο Ολυμπιακός άρχισε τις συζητήσεις με την Μπόκα Τζούνιορς, προκειμένου να τσεκάρει τις προθέσεις της, για την περίπτωση πώλησης του Παβόν.

Τη μεταγραφή του Παβόν φαίνεται ότι κυνηγάει και προχωράει ο Ολυμπιακός, που θέλει να προσθέσει έναν άκρως ποιοτικό παίκτη στο ρόστερ του.

Συγκεκριμένα, οι πληροφορίες θέλουν τους «ερυθρόλευκους» να έχουν γίνει οι πρώτες επαφές με την Μπόκα Τζούνιορς, ωστόσο αυτές σίγουρα δεν είναι εύκολες.

Ο Ολυμπιακός έχει στείλει email στην ομάδα του Μπουένος Άιρες, προκειμένου να εκφράσει το ενδιαφέρον του με κάθε επισημότητα.

Μάλιστα έχουν μιλήσει και με τον ίδιο τον ατζέντη που ποδοσφαιριστή, για να ξεκαθαριστούν οι προθέσεις που υπάρχουν.

Η περίπτωση που παίκτη είναι αρκετά ιδιαίτερη, αφού έχει αρνηθεί να ανανεώσει το συμβόλαιο του με την Μπόκα, κάτι που τον έχει φέρει στα… μαχαίρια με την ομάδα.

Έτσι, ο Ολυμπιακός θέλει να πιέσει προκειμένου να πάρει τον παίκτη τώρα, χρησιμοποιώντας και το συμβόλαιο του που είναι πλέον στον τελευταίο χρόνο και σε λίγους μήνες θα μπορεί να συμφωνήσει μαζί του ως ελεύθερος.

Αξίζει φυσικά να σημειωθεί ότι ο παίκτης έχει συμφωνήσει και θέλει να βρεθεί στην Ελλάδα, για να φορέσει τη φανέλα της ομάδας του Πειραιά.

Διαβάστε επίσης:

Κύπρος: Τραγωδία μεγάλη φωτιά και 4 νεκρούς!

Τουρκία – Ελλάδα: Η ΕΡΤ μεταδίδει ξανά το μεγάλο παιχνίδι!

Ολυμπιακός: Το δίλημμα με τον Αποστολόπουλο!

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Χρηστάκος

Με μια μπάλα στο χέρι από μικρός. Κάποια στιγμή ξεκίνησε ερασιτεχνική καριέρα ποδοσφαιριστή στα χωμάτινα γήπεδα! Παράλληλα του άρεσε και να γράφει, γι' αυτά που ζούσε εντός των γραμμών. Γι' αυτό και σπούδασε δημοσιογραφία. Έκανε τα πρώτα βήματα στον Πρωταθλητή (1997-2011). Δούλεψε σε αθλητικά σάιτ Ολυμπιακών αποχρώσεων. Εν συνεχεία πέρασε από τη SportDay (2015-2017) και τώρα στο Sportime (από το 2017). Πλέον η μπάλα έφυγε για τα καλά από τα πόδια και είναι... στο γραπτό!