Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός προχωρά το πρότζεκτ της ομάδας Β'...

Ο Ολυμπιακός είναι μία από τις ομάδες που έχουν μπει στο πρότζεκτ των ομάδων Β’.

Άλλωστε ο Ολυμπιακός ήταν η πρώτη ομάδα που είχε προτείνει να υπάρξει αυτό το πρότζεκτ στη Super League, πριν από περίπου μία δεκαετία. Έτσι ώστε να υπάρχει ένα ακόμη πιο κοντινό σκαλί των νεαρών ποδοσφαιριστών προς την πρώτη ομάδα.

Τώρα δείχνει να προχωρά αυτό το πρότζεκτ και ήδη οι «ερυθρόλευκοι» δήλωσαν συμμετοχή στη Super League 2.

Η ομάδα του Πειραιά έχει κάνει τις συζητήσεις της, έτσι ώστε να μπορέσει να δημιουργήσει την ομάδα Β’ και να μπορέσει να είναι έτοιμη στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος της δεύτερης κατηγορίας.

Ήδη έχουν γίνει συσκέψεις στο Ρέντη για την ομάδα Β’ και ένα από τα πρώτα θέματα που συζητήθηκαν ήταν ο προπονητής ο οποίος θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία. Το όνομα που έπεσε στο τραπέζι και ήταν ένα όνομα κοινής αποδοχής, ήταν αυτό του Αριέλ Ιμπαγάσα!

Ο «Κάνιο» από τη στιγμή που θα προχωρήσει το θέμα της ομάδας Β’, όλα δείχνουν πως θα είναι ο προπονητής. Αυτή τη στιγμή είναι προπονητής του τμήματος κάτω των 15 ετών, ομάδα με την οποία κατέκτησε πέρσι το πρωτάθλημα της Super League K17.

Παράλληλα, έχει υπάρξει και βοηθός προπονητή στους Κ19, ως στενός συνεργάτης του Βασίλη Βούζα.

Την απόφαση ο Μαρινάκης, είπαν το «ναι» Μοντέστο, Καρεμπέ

Αυτό το οποίο μένει για να πει κάποιος με σιγουριά 100% πως ο Αριέλ Ιμπαγάσα θα είναι ο προπονητής του Ολυμπιακού Β’, είναι η απόφαση του προέδρου της ΠΑΕ.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι αυτός ο οποίος πρόκειται να πάρει την οριστική απόφαση. Οι δυο τους έχουν καλές σχέσεις από την εποχή που ήταν ποδοσφαιριστής ο Ιμπαγάσα και όλα δείχνουν πως θα πει το «ναι».

Παράλληλα, στο όνομα του Ιμπαγάσα αντέδρασαν θετικά και οι Φρανσουά Μοντέστο, Κριστιάν Καρεμπέ. Δύο παράγοντες οι οποίοι «τρέχουν» αρκετά θέματα της πρώτης ομάδας, αλλά και της ακαδημίας του Ολυμπιακού.