Η βραζιλιάνικη ομάδα είναι κοντά στο να κλείσει στόπερ και νέα σενάρια έμπλεξαν τον Ολυμπιακό με τον 31χρονο άσο

Ο Ολυμπιακός είναι σε αναζήτηση έμπειρου κεντρικού αμυντικού. Ο Μολέντο είναι στη λίστα, ενώ μια κίνηση της Ιντερνασιονάλ, φούντωσε τα σενάρια.

Πιο συγκεκριμένα η Βραζιλιάνικη ομάδα βρίσκεται σε επαφές με τη Σπορτ για την απόκτηση του Αντριέλσον. Ο νεαρός  κεντρικός αμυντικός έχει παρουσίες στις μικρές Εθνικές της χώρας. Η Σπορτ επιβεβαίωσε πως έχει δεχθεί μια καλή πρόταση και ίσωςς υπάρξει συμφωνία τις προσεχείς ημέρες.

Ο Ολυμπιακός παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις. Ο 31χρονος κεντρικός αμυντικός έχει όλο το πακέτο που θέλουν οι «ερυθρόλευκοι».

Ο Ολυμπιακός διατηρεί τη συμφωνία

Γνωρίζει καλά το ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ θέλει να γυρίσει στην Ελλάδα. Είναι γνωστό πως ο Ολυμπιακός ήρθε, το περασμένο καλοκαίρι, σε συμφωνία μαζί του.

Η οποία και παραμένει. Βέβαια το θέμα έχει να κάνει με την Ιντερνασιονάλ και τα χρήματα που ζητάει. Λέγεται πως είναι πάνω από 4 εκατ. ευρώ.

Τα σενάρια παραμένουν για τους Πειραιώτες και τον Μολέντο, αλλά παραμένει μια δύσκολη περίπτωση. Ωστόσο είναι και αυτή που θέλουν, αν και ακόμα δεν έχουν κάνει κάποια κίνηση προς την πλευρά της Ιντερνασιονάλ.

Πάντως, η Ιντερνασιονάλ, με την κίνηση της να κλείσει άμεσα έναν κεντρικό αμυντικό, ίσως και να δείχνει κάτι αναφορικά με τον Μολέντο.

Αυτό τουλάχιστον ανέφεραν χθες το βράδυ στην Βραζιλία αφήνοντας να εννοηθεί πως ο Ολυμπιακός, ίσως έχει δείξει μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Η περίπτωση Ζερεμί Ματιέ

Από την άλλη πλευρά ο Ολυμπιακός φέρεται να κοιτάει και την περίπτωση του Ζερεμί Ματιέ. Του 35χρονου κεντρικού αμυντικού της Σπόρτινγκ. Βέβαια έχει ένα ακόμα χρόνο συμβολαίου. Η πορτογαλική ομάδα φέρεται διατεθειμένη να τον αφήσει να φύγει.

Το θέμα του βγήκε από τα εγχώρια ΜΜΕ και δεν αποκλείεται να είναι μια αναπαραγωγή. Που από αυτή μπορεί να προέκυψε και tweet της γαλλικής έκδοσης του yahoo, που δεν φημίζεται για εγκυρότητα στα μεταγραφικά δρώμενα.

Ωστόσο ο Ολυμπιακός είχε ψάξει και στο παρελθόν την περίπτωση του Ματιέ, που αμείβεται από την Σπόρτινγκ με 2 εκατ. ευρώ ετησίως.

Ο Γάλλος άσος έχει την εμπειρία, αλλά η ηλικία του είναι τέτοια που μπορεί να βάζει σε σκέψεις. Ωστόσο διαθέτει τα χαρακτηριστικά που θέλει ο Ολυμπιακός.