Ολυμπιακός

Εκεί θα ρίξει ο Ολυμπιακός το βάρος του στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, για την ενίσχυση του ρόστερ...

Είναι ειλημμένη απόφαση να ενισχυθεί ο Ολυμπιακός σε συγκεκριμένες θέσεις την περίοδο του Ιανουαρίου.

Ο Ολυμπιακός έχει ήδη βάλει μπροστά τον δικό του μηχανισμό για να βρει παίκτες στα δύο άκρα της άμυνας, έτσι ώστε να προχωρήσει τον σχεδιασμό του. Αυτή τη φορά όμως δεν είναι όπως το καλοκαίρι, ο χρόνος πιέζει.

Για αυτό και οι «ερυθρόλευκοι» έχουν βγάλει εδώ και ημέρες τις λίστες τους και κοιτούν τους παίκτες που μπορεί να ενδιαφέρουν και να προσφέρουν στην ομάδα. Έχουν μιλήσει οι διοικούντες την ΠΑΕ με τον Πέδρο Μαρτίνς και σύντομα, όλα δείχνουν, ότι θα υπάρξουν εξελίξεις.

Δεν έχει «σταμπάρει» κάποιον συγκεκριμένο αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός, αλλά αυτό πρόκειται να γίνει τις επόμενες ημέρες. Τα ονόματα είναι γνωστά για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Παίκτες οι οποίοι έχουν γραφτεί όπως οι Ρέμπσιουκ, Σιλά, Μπιόρκαν, όπως και ο Ντάλμπερτ.

Δεν έχει, όμως, ρίξει το βάρος της σε κάποιον συγκεκριμένο, μέχρι τώρα, η ομάδα του Πειραιά.

Από την άλλη όμως δεν είναι μόνο το αριστερό άκρο της άμυνας που θα κινηθεί ο Ολυμπιακός. Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό θα προχωρήσει στην απόκτηση και δεξιού μπακ.

Κάτι το οποίο σημαίνει πως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν σκοπό να αλλάξουν και τα δύο άκρα της άμυνάς τους. Δύο θέσεις στις οποίες «πόνεσε» κάπως η ομάδα γιατί τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα είχαν υπολογίσει οι Πειραιώτες.

Αυτές οι δύο θέσεις είναι που δίνει προτεραιότητα και η διοίκηση για την ενίσχυση του ρόστερ. Εκεί έχουν επικεντρωθεί αυτή τη στιγμή οι «ερυθρόλευκοι» και για αυτό λέμε ότι σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις.

Διότι έχει παρθεί η απόφαση για να αποκτηθούν παίκτες στα δύο άκρα της άμυνας και όλα δείχνουν πως προχωράει ο σχεδιασμός…