ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Είχαν παίκτη για τελειωμένο όμως πλέον στηρίζονται όλα πάνω του για πάνω από έναν μήνα

Άλλαξαν όλα για τον παίκτη αυτόν.
Ολυμπιακός: Είχαν παίκτη για τελειωμένο όμως πλέον στηρίζονται όλα πάνω του για πάνω από έναν μήνα

Ολυμπιακός: Είχαν παίκτη για τελειωμένο όμως τα έφεραν έτσι οι καταστάσεις που πλέον στηρίζονται όλα πάνω του στην επίθεση των ερυθρόλευκων για πάνω από έναν μήνα.

Ο λόγος για τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί, ο οποίος εδώ και λίγο καιρό έπαιρνε παιχνίδια μόνο στην δεύτερη ομάδα του Ολυμπιακού, περισσότερο για να διατηρείται σε αγωνιστικό ρυθμό ώστε να μπορεί να παίξει από τον Ιανουάριο σε άλλη ομάδα.

Όμως τελικά ο Ελ Αραμπί έχει ακόμα… βενζίνη στο ρεζερβουάρ του, καθώς ο τραυματισμός του Στέφαν Γιόβετιτς και το γεγονός πως ο Ελ Κααμπί εκτός του ότι είναι ντεφορμέ θα λείπει κιόλας σχεδόν δύο μήνες για το Κόπα Άφρικα, έφεραν τον Ελ Αραμπί στο σημείο που ξεκίνησε την καλοκαιρινή προετοιμασία του Ολυμπιακού, ως τον μόνο καθαρό επιθετικό της ομάδας.

Ολυμπιακός: Είχαν παίκτη για τελειωμένο όμως πλέον στηρίζονται όλα πάνω του για πάνω από έναν μήνα

Μάλιστα, το καλοκαίρι, η έλλειψη τότε δεύτερου επιθετικού οδήγησε το Ντιέγκο Μαρτίνεθ να πειραματιστεί στη θέση του δεύτερου επιθετικού με τον Γιώργο Μασούρα, μία θέση που… του βγήκε.

Έτσι, ο Ελ Αραμπί έχει έναν μήνα μπροστά του, έως τις μεταγραφές του Ιανουαρίου, να δείξει πως το έχει ακόμα.

Ότι και να γίνει πάντως αυτός έμεινε μόνο, οπότε αυτός θα κληθεί να βγάλει τα κάστανα από την φωτιά.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός: Έδειξε αλλαγή προπονητή ο Νικολακόπουλος – Αυτός έχει προταθεί ήδη!

Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνεθ αρχίζει να χάνει και τα αποδυτήρια

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Είχαν παίκτη για τελειωμένο όμως πλέον στηρίζονται όλα πάνω του για πάνω από έναν μήνα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.