ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Με Φορτούνη κόντρα στον ΟΦΗ, εκτός αποστολής ο Βινάγκρε

Έγινε γνωστή η αποστολή με την οποία ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ στην Κρήτη, την Κυριακή (8/11, 15:00-NOVASPORTS 1HD), στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Super League. Σε αυτήν συμπεριλαμβάνεται κανονικά ο Κώστας Φορτούνης, ο οποίος δεν είχε συμπεριληφθεί στους «εκλεκτούς» για το πρόσφατο ματς του Champions League με τη Μάντσεστερ Σίτι. Αντιθέτως εκτός...

Ολυμπιακός: Με Φορτούνη κόντρα στον ΟΦΗ, εκτός αποστολής ο Βινάγκρε
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Έγινε γνωστή η αποστολή με την οποία ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ στην Κρήτη, την Κυριακή (8/11, 15:00-NOVASPORTS 1HD), στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Super League.

Σε αυτήν συμπεριλαμβάνεται κανονικά ο Κώστας Φορτούνης, ο οποίος δεν είχε συμπεριληφθεί στους «εκλεκτούς» για το πρόσφατο ματς του Champions League με τη Μάντσεστερ Σίτι.

Αντιθέτως εκτός έμεινε ο Ρούμπεν Βινάγκρε που λόγω των ενοχλήσεων που αντιμετωπίζει κι έτσι δεν θα βρεθεί στην Κρήτη.

Τέλος αναφέρουμε οτι στην 23άδα βρίσκονται όλοι οι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές, μεταξύ των οποίων και ο Λοβέρα για τον οποίον ενδιαφέρεται η Βάσκο ντα Γκάμα. Αντιθέτως εκτός έμειναν οι Κάιπερς, Βρουσάι, Ανδρούτσος, αλλά και ο Ουσεϊνού Μπα (κορονοϊός).

Αναλυτικά η αποστολή που ανακοίνωσε ο Πέδρο Μαρτίνς το Σάββατο μετά το πέρας της τελευταίας προπόνησης:

Σα, Κρίστινσον, Τζολάκης, Ντρέγκερ, Ραφίνια, Σισέ, Παπαδόπουλος, Σεμέδο, Χολέμπας, Πέπε, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Μπρούνο, Λοβέρα, Μασούρας, Ραντζέλοβιτς, Μπρούμα, Σουντανί, Βαλμπουενά, Φορτούνης, Χασάν, Ελ Αραμπί.

Exit mobile version