ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ο Μεντιλίμπαρ σκέφτεται αυτή την ενδεκάδα – Τι γίνεται με Φορτούνη

Οι θέσεις που παίζονται δεν είναι πολλές.
Ολυμπιακός: Ο Μεντιλίμπαρ σκέφτεται αυτή την ενδεκάδα – Τι γίνεται με Φορτούνη

Ολυμπιακός: Ο Μεντιλίμπαρ έδειξε πως σκέφτεται αυτή την ενδεκάδα η οποία δουλεύτηκε στις προπονήσεις.

Ο Χοσέ Λουΐς Μεντιλίμπαρ είναι ένας προπονητής που μέχρι την τελευταία στιγμή δεν ξέρεις τι έχει στο μυαλό του, για την ενδεκάδα που πρόκειται να κατεβάσει.

Παρ’ όλα αυτά δουλεύει διάφορα πράγματα στις προπονήσεις πριν τους αγώνες, που δίνουν κάποια… στοιχεία για το τι σκέφτεται.

Ο Μεντιλίμπαρ λοιπόν θέλει να κατεβάσει μία ενδεκάδα που θα κυνηγά τη νίκη και όχι να διατηρήσει το υπέρ του Ολυμπιακού 1-0 του Γεώργιος Καραϊσκάκης επί της Φερεντσβάρος.

Οι θέσεις που παίζονται δεν είναι πολλές, καθώς ο Μεντιλίμπαρ κάποιους παίκτες απλα δεν τους… αλλάζει.

Πασχαλάκης, Κάρμο, Ρόντινέι, Έσε, Μασούρας, Ποντένσε, Ελ Κααμπί είναι οι σίγουροι για την αρχική ενδεκάδα των ερυθρόλευκων.

Ολυμπιακός: Ο Μεντιλίμπαρ σκέφτεται αυτή την ενδεκάδα – Τι γίνεται με Φορτούνη

Ορτέγκα, Ντόι και Αλεξανδρόπουλος είναι ένα κλικ μπροστά στις προτιμήσεις του προπονητή του Ολυμπιακού για τις υπόλοιπές τρεις από τις τέσσερις θέσεις της ενδεκάδας.

Ο παίκτης που όπως έδειξε ο Μεντιλίμπαρ στις προπονήσεις του Ολυμπιακού πριν το παιχνίδι της Βουδαπέστης μάλλον παίρνει θέση βασικού είναι επίσης ο Τσικίνιο.

Πολύ καλός όσες φορές έπαιξε, ο Τσικίνιο έχει προτεραιότητα έναντι του Καρβάλιο.

Αναφορικά με τον Κώστα Φορτούνη, ο Βάσκος σκέφτεται να τον βάλει αλλαγή, ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα, όπως αλλαγή όποτε χρειαστεί θα μπει και ο Άντρε Όρτα.

Η περίπτωση να παίξει βασικός στα αριστερά ο Κίνι, αντί του Ορτέγκα, περνά από το μυαλό του Μεντιλίμπαρ, όμως ο προπονητής του Ολυμπιακού θέλει να ξεκινήσει με τον Ορτέγκα ώστε να βοηθά ο Αργεντίνος στην επιθετική ανάπτυξη της ομάδας από τα αριστερά.

Είπαμε πως με όσα έδειξε και είπε ο Χοσέ Λουΐς Μεντιλίμπαρ, θέλει ο Ολυμπιακός να παίξει για τη νίκη στην Ουγγαρία και όχι για να διατηρήσει το πλεονέκτημα του ενός γκολ. Μάλιστα είχε υπογραμμίσει πως αν πάμε να διατηρήσουμε το 1-0 θα φάμε… πολλά γκολ.

Διαβάστε επίσης:

Μεντιλίμπαρ: Τι είπε στους παίκτες πριν το παιχνίδι με τη Φερεντσβάρος – Το παράδειγμα που έφερε

Βίσση και Βανδή τραγουδούν στην Κωνσταντινούπολη – Τι αποκάλυψαν οι Τούρκοι για το κασέ τους

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Ο Μεντιλίμπαρ σκέφτεται αυτή την ενδεκάδα – Τι γίνεται με Φορτούνη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.