ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Τι έγινε με Κορδόν – Πάει για την ανατροπή ο Ισπανός;

Οι εξηγήσεις που ζήτησε ο Μαρινάκης.
Ολυμπιακός: Τι έγινε με Κορδόν – Πάει για την ανατροπή ο Ισπανός;

Ολυμπιακός: Τι έγινε με Κορδόν πριν από λίγη ώρα ενώ ο Ισπανός αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού πάει για την ανατροπή των δεδομένων μετά την ήττα από τη Φράιμπουργκ με 5-0;

Αλλαγή δεδομένων φαίνεται πως υπάρχει στον Ολυμπιακό, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να έχει συζήτηση «εφ όλης της ύλης» με τον Αντόνιο Κορδόν.

Στο κάδρο της συζήτησης των δύο ανδρών μπήκε και ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ, μετά την απογοητευτική εμφάνιση των ερυθρόλευκων στην Γερμανία και την ήττα από τη Φράιμπουργκ με 5-0.

Οι Ντιέγκο Μαρτίνεθ και Αντόνιο Κορδόν βρέθηκαν το βράδυ της Πέμπτης με το ένα πόδι εκτός του Ολυμπιακού, όμως ο Βαγγέλης Μαρινάκης αποφάσισε παρ’ όλες τις εισηγήσεις να μείνει πιστός στο πλάνο Κορδόν.

Ολυμπιακός: Τι έγινε με Κορδόν – Πάει για την ανατροπή ο Ισπανός;

Μαρινάκης και Κορδόν έθεσαν τα πάντα επί τάπητος, τόσο αναφορικά με την πορεία της ομάδας, όσο και για το θέμα Μαρτίνεθ αλλά και για τον μεταγραφικό σχεδιασμό των ερυθρόλευκων.

Μάλιστα, ο Αντόνιο Κορδόν, μετά τις αναγκαίες εξηγήσεις στον Βαγγέλη Μαρινάκη, είχε και επαφή με το ο νέο αθλητικό διευθυντή των ερυθρόλευκων Πέδρο Άλβες (σ.σ. ο Κορδόν θα έχει διευρυμένες αρμοδιότητες), για τον μεταγραφικό σχεδιασμό των ερυθρόλευκων.

Όλα πλέον θα αποφασιστούν από τον Αντόνιο Κορδόν, ακόμα και η απομάκρυνση του Ντιέγκο Μαρτίνεθ, αν κριθεί πως είναι αναγκαία.

Χαρακτηριστικό πάντως είναι το γεγονός πως τόσο ο Αντόνιο Κορδόν όσο και ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ, παρά το… χαμό που έγινε περί αποχώρησής τους (σ.σ. και ενώ βρέθηκαν με το ένα πόδι εκτός Ολυμπιακού) δήλωναν άγνοια για τα όποια σενάρια αντικατάστασής τους.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός: Αλλαγή δεδομένων – Δεν έχει πει ακόμα το φύγε ο Μαρινάκης στον Μαρτίνεθ

Η εκδίκηση του Κορμπεράν και ο Μαρτίνεθ του καλώς τα παιδιά 5-0

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.