ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παράταση στην αγωνία

Συνεχίζεται η καθυστέρηση της απόφασης, στην έφεση που έχει καταθέσει ο Ολυμπιακός για την επιστροφή των τριών βαθμών.
Παράταση στην αγωνία

Από ημέρα σε ημέρα αναμένεται η απόφαση για την επιστροφή ή όχι των τριών βαθμών στον Ολυμπιακό.

Οι απορίες για την καθυστέρηση είναι εύλογες, καθώς η έφεση των πρωταθλητών Ελλάδας εκδικάστηκε στις 9 Μαρτίου και το αποτέλεσμά της αναμενόταν στις 13 του ίδιου μήνα.

Εχουν περάσει περίπου δύο εβδομάδες από την εκδίκαση της έφεσης και η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ καθυστερεί επιδεικτικά να ανακοινώσει την απόφασή της. Ούτε σήμερα (22/3) έχει προκύψει εξέλιξη, οπότε ίσως αύριο (23/3) ανακοινωθεί η ετυμηγορία της.

Οι «ερυθρόλευκοι» περιμένουν να «πέσει» η πρωτόδικη απόφαση για τα επεισόδια μετά το τέλος του εντός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με την ΑΕΚ και να επιστραφούν οι τρεις βαθμοί στη συγκομιδή τους, που ενδέχεται να ανατρέψουν τα δεδομένα.

Να σημειωθεί πως την Παρασκευή (23/3), στις 16:30, εκδικάζεται η προσφυγή του Ολυμπιακού στο Διαιτητικό Δικαστήριο.

Οι Πειραιώτες ζητούν να ισχύσει η πρωτόδικη απόφαση και να τηρηθούν απλά οι κανονισμοί, που προβλέπουν αφαίρεση τριών βαθμών στον ΠΑΟΚ για όσα έγιναν στην Τούμπα, στο μεταξύ τους αγώνα, στις 25 Φεβρουαρίου.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παράταση στην αγωνία», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Παναγιώτης Γκαραγκάνης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.