Γκιγιέρμε

Ήταν μια υπόθεση που δεν άφησε ο Ολυμπιακός. Ο λόγος για τον Γκιγιέρμε, όπου πίεσε πολύ την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια. Σε διαφορετική περίπτωση θα είχε κάνει πίσω. Ωστόσο ο Βραζιλιάνος μέσος συγκέντρωνε όλα αυτά τα στοιχεία που ήθελε ο Πέδρο Μαρτίνς. Ένα ακόμα συν ήταν και το ιταλικό του διαβατήριο, αφού δεν πιάνει θέση ξένου...

Ήταν μια υπόθεση που δεν άφησε ο Ολυμπιακός. Ο λόγος για τον Γκιγιέρμε, όπου πίεσε πολύ την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια. Σε διαφορετική περίπτωση θα είχε κάνει πίσω.

Ωστόσο ο Βραζιλιάνος μέσος συγκέντρωνε όλα αυτά τα στοιχεία που ήθελε ο Πέδρο Μαρτίνς. Ένα ακόμα συν ήταν και το ιταλικό του διαβατήριο, αφού δεν πιάνει θέση ξένου στο ρόστερ. Εκεί όπου ο Ολυμπιακός έχει μεγάλο πρόβλημα.

Το Sportime στην έντυπη έκδοση της Τετάρτης (15/8) αποκάλυψε πως ο Ολυμπιακός έκανε πρόταση αγοράς του Γκιγιέρμε, πλησιάζοντας τα θέλω της Λα Κορούνια, που ζητούσε 4 εκατ. ευρώ. Άφησε πίσω την πρόταση για δανεισμό ενός έτους (ενοίκιο 1 εκατ. ευρώ, συν 2 εκατ. ευρώ οψιόν αγοράς).

Στην Ισπανία επιβεβαίωσαν όσα έγραψε το Sportime και ανέφεραν πως πλέον ο Γκιγιέρμε ετοιμάζεται για να έρθει στην Ελλάδα. Δεν αποκλείεται αυτό να γίνει την Παρασκευή.

Η Λα Κορούνια είναι πολύ κοντά στο να πει το ναι, αφού αρχικά ήταν θετική στην νέα πρόταση του Ολυμπιακού και όπως λένε οι πληροφορίες από την Ισπανία οι δύο σύλλογοι συζητούν κάποιες λεπτομέρειες πριν την επισημοποίηση της συμφωνίας.

Αξίζει να σημειωθεί πως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και κυρίως στο facebook υπάρχουν δύο προφίλ του Γκιγιέρμε. Το ένα που είναι το επίσημο δεν είχε κάποιο like στο επίσημο προφίλ του Ολυμπιακού. Στο άλλο, που δεν είναι επιβεβαιωμένο πως είναι επίσημο, υπήρξε ένα like στο προφίλ του Ολυμπιακού.

Ανεξάρτητα από όλο αυτό πάντως ο Ολυμπιακός έκανε την κίνηση – ματ για να πάρει τον Γκιγιέρμε από την Λα Κορούνια και εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου ο παίκτης θα φορέσει τα ερυθρόλευκα.