ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Συζητήσεις, τετ α τετ στο Ρέντη και ο ρόλος των Καρεμπέ, Μοντέστο

Πολλά έγιναν τις δύο τελευταίες ημέρες στις προπονητικές εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού με το αποτέλεσμα να του θέλει ενωμένους για νέο ξεκίνημα

Συντάκτης: Αλέξανδρος Χρηστάκος Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Η παραμονή όλων στο Ρέντη από τα ξημερώματα της Κυριακής έως το μεσημέρι της Τρίτης έκανε καλό. Ο Πέδρο Μαρτίνς έδειξε αντανακλαστικά και το κλείσιμο εντός των «ερυθρόλευκων» τειχών, έφερε αποτελέσματα στην ψυχολογία.

Ο Πορτογαλός πρόλαβε πριν ξεφύγουν τα πράγματα. Αρχικά το έκανε με κατσάδα, την Δευτέρα και ανάλυση λαθών που έγιναν κόντρα στον ΟΦΗ.

Τη Τρίτη το θέμα πήγε αλλού. Ήρθαν οι παίκτες να δείξουν πως κατάλαβαν καλά τι έγινε και πως θα βγάλουν άμεση αντίδραση.

«Πρέπει να το γυρίσουμε άμεσα. Να αντιδράσουμε και να δείξουμε πως τίποτα δεν είναι ίδιο με πέρσι. Αδικούμε τους εαυτούς μας και θα τα δώσουμε όλα για νέα αρχή», ήταν μερικές από τις ατάκες που ακούστηκαν την Τρίτη, στις συζητήσεις των παικτών.

Παράλληλα ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε και πολλά τετ α τετ με παίκτες, ώστε να μπορέσει να τονώσει κι άλλο την ψυχολογία τους.

Τον ρόλο τους είχαν και οι Κριστιάν Καρεμπέ, Φρανσουά Μοντέστο. Γνωρίζουν καλά πως λειτουργούν όλα αυτά, αφού και οι ίδιοι υπήρξαν ποδοσφαιριστές.

Αμφότεροι μίλησαν με όλους τους παίκτες, επισημαίνοντας τους πως το ζητούμενο είναι να μην κοιτάξουν πίσω και να απαντήσουν στο γήπεδο με καλές εμφανίσεις και νίκες.

Ντουντελάνζ-Ολυμπιακός: Ετοιμάζει αλλαγές ο Μαρτίνς

Ντουντελάνζ-Ολυμπιακός: «Κοκκινίζει» και το Λουξεμβούργο!

Ντουντελάνζ-Ολυμπιακός: Χωρίς Μεριά και Τσιμίκα στο Λουξεμβούργο

 

Exit mobile version