ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το επιτελείο του Μαρτίνς και οι πρώτες εκκαθαρίσεις

Πώς διαμορφώνεται το προπονητικό επιτελείο του Ολυμπιακού και οι πρώτες αποχωρήσεις από το αθλητικό κέντρο του Ρέντη.

Συντάκτης: Παναγιώτης Γκαραγκάνης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο Πέδρο Μαρτίνς παρουσιάστηκε επίσημα από την ΠΑΕ Ολυμπιακός και στην επίσημη ιστοσελίδα του ποδοσφαιρικού τμήματος αναρτήθηκαν επίσημα τα ονόματα των τριών συνεργατών του Πορτογάλου προπονητή στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ο άμεσος συνεργάτης του Πέδρο Μαρτίνς και βοηθός προπονητή είναι ο Αντόνιο Μανουέλ Ρέις Ενρίκες. Γυμναστής είναι ο Ρουί Πέντρο Σα Ε Κάστρο και αναλυτής ο Λουίς Αντέρο Άλβες Λόμπο. Αυτοί είναι οι τρεις Πορτογάλοι που ακολουθούν τον Μαρτίνς σε κάθε του δουλειά.

Ερωτηματικό παραμένει το μέλλον του Χρήστου Κόντη, ενώ ο Αριέλ Ιμπαγάσα είχε ρόλο βοηθού προπονητή στην υπηρεσιακή κατάσταση των Πειραιωτών, στην τελική ευθεία της σεζόν, και πιθανότατα θα επιστρέψει σε κάποιο πόστο στην Ακαδημία. Ο Αργεντινός ήταν ο γενικός αρχηγός στην ομάδα Νέων του συλλόγου.

Από εκεί και πέρα, ο Χρήστος Μουρίκης γύρισε στις 3 Απριλίου και φυσικά παραμένει ως γυμναστής. Το υπόλοιπο staff έχει ως εξής: ο Ζαχαρίας Πασχαλίδης είναι γυμναστής αποκατάστασης, ο Παναγιώτης Αγριογιάννης προπονητής τερματοφυλάκων και στη θέση τους διατηρούνται οι αναλυτές Γιώργος Μαρτάκος και Γιάννης Βογιατζάκης.

Έχουμε, όμως, και τις πρώτες εκκαθαρίσεις από το αθλητικό κέντρο του Ρέντη. Η επί χρόνια εργοφυσιολόγος και διατροφολόγος Μαρία Λυκομήτρου αποτελεί παρελθόν. Δεν συνεχίζει, επίσης, ο γυμναστής αποκατάστασης Δημήτρης Μπογατσιώτης, ο φροντιστής Βαγγέλης Σούρσος και ο φυσικοθεραπευτής Τάσος Πλιάγκος. Τα ονόματά τους έχουν διαγραφεί, ήδη, από την επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Exit mobile version