ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το μήνυμα και το κολάζ φωτογραφιών της «θύρας 7» για τα γενέθλια του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός έγινε 98 ετών και η Θύρα 7 ανάρτησε ένα πολύ εντυπωσιακό κολάζ, το οποίο περιλαμβάνει σημαντικές στιγμές και μορφές της ερυθρόλευκης ιστορίας.
Το μήνυμα και το κολάζ φωτογραφιών της «θύρας 7» για τα γενέθλια του Ολυμπιακού

Ολυμπιακός: Ο πειραιώτικος σύλλογος έκλεισε τα 98 χρόνια ζωής, καθώς ιδρύθηκε σαν σήμερα στις 10 Μαρτίου του 1925 και η θύρα 7 ευχήθηκε για τα γενέθλια του Ολυμπιακού με ένα πολύ συναισθηματικό κολάζ.

«Η μεγαλύτερος σύνδεσμος οπαδών των ερυθρόλευκων έφτιαξε μια φωτογραφική σύνθεση που καταγράφει τις σημαντικότερες στιγμές της ιστορίας του συλλόγου, φέρνοντας στον νου όμορφες αναμνήσεις.

ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΣΟΥ
ΧΑΡΕΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ!

98 χρόνια δίνεις ΝΟΗΜΑ στην ζωή μας!

Γεμίζεις υπερηφάνεια τα εκατομμύρια των οπαδών σου,προκαλείς αβάσταχτο πόνο σε εκείνους που δεν αντέχουν και ζηλεύουν την απαράμιλλη ΔΟΞΑ και το ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
ΘΡΥΛΕ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ!» αναφέρει το μήνυμα της Θύρας 7.

Δείτε παρακάτω τη σχετική ανάρτηση για τα γενέθλια του Ολυμπιακού, αλλά και το βίντεο της ΠΑΕ

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.