ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τσιρίλο για Τσιμίκα: «Μπορεί να παίξει στους μεγάλους της Ιταλίας»

Ο Μπρούνο Τσιρίλο έκανε νέες δηλώσεις στην Ιταλία για τον Κώστα Τσιμίκα, όπου τόνισε πως μπορεί να παίξει στους μεγάλους της Ιταλίας. Ο Ιταλός, που έχει αγωνιστεί στην ΑΕΚ, είναι γνωστό πως ακολουθεί καριέρα ατζέντη. Μιλάει συχνά στα ΜΜΕ της πατρίδας του για θέμα που έχουν να κάνουν με την ελληνική αγορά. Την οποία, ο...
Τσιρίλο για Τσιμίκα: «Μπορεί να παίξει στους μεγάλους της Ιταλίας»

Ο Μπρούνο Τσιρίλο έκανε νέες δηλώσεις στην Ιταλία για τον Κώστα Τσιμίκα, όπου τόνισε πως μπορεί να παίξει στους μεγάλους της Ιταλίας.

Ο Ιταλός, που έχει αγωνιστεί στην ΑΕΚ, είναι γνωστό πως ακολουθεί καριέρα ατζέντη.

Μιλάει συχνά στα ΜΜΕ της πατρίδας του για θέμα που έχουν να κάνουν με την ελληνική αγορά. Την οποία, ο Τσιρίλο, την γνωρίζει καλά.

Διαβάστε επίσης – Ολυμπιακός: Οι επαφές για Σεμέντο και ο Ονιεκούρου

Έτσι αναφέρθηκε εκ νέου στον Κώστα Τσιμίκα. Ο διεθνής άσος που έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις με τον Ολυμπιακό.

Ο Τσιρίλο τόνισε πως ο Τσιμίκας είναι εξαιρετικός αμυντικός. Και θα είναι μια δυνατή προσθήκη για τη Νάπολι, αν τα καταφέρει.

«Στην Ελλάδα ανακάλυψα έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί να παίξει στη Νάπολι και σε όλες τις μεγάλες ομάδες της Ιταλίας. Αναφέρομαι στον Κώστα Τσιμίκα. Παίζει αριστερά στην άμυνα. Είναι παίκτης που είναι ήδη σημαντικός και μπορεί να εξελιχθεί κι άλλο στο μέλλον», είπε ο Τσιρίλο για τον Τσιμίκα.

Στη συνέντευξη που έδωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Ιταλίας, ο Τσιρίλο μίλησε και για την πανδημία και πως πέτυχαν τα μέτρα στην Ελλάδα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μπρούβο Τσιρίλο αναφέρεται στον Κώστα Τσιμίκα.

Στην Ιταλία αναφέρουν πως έχει παίξει τον ρόλο του αναφορικά με τη Νάπολι.

Οι «παρτενοπέι» έκαναν ήδη μια πρόταση που απορρίφθηκε από τον Ολυμπιακό.

Όπως όλα δείχνουν θα υπάρξει και συνέχεια…

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.