Βαλεμπουενά: Ήθελα να επιστρέψω στη Μαρσέιγ

Ο 35χρονος Γάλλος μέσος, Ματιέ Βαλμπουενά αποκάλυψε ότι το 2015 ήθελε να επιστρέψει στην Μαρσέιγ, αλλά τελικά κατέληξε στην Λιόν.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα «Football Club de Marseille», ο Ματιέ Βαλμπουενά ανέφερε ότι το 2015 που αποχώρησε από τη Ντιναμό Μόσχας, επιθυμούσε να επιστρέψει στη Μαρσείγ. Τελικά όμως κατέληξε στη Λιόν.

Θυμίζουμε ότι το 2014 ο Γάλλος μέσος του Ολυμπιακού έφυγε από τη Μαρσέιγ και ένα χρόνο μετά επέστρεψε στη Γαλλία,προκειμένου να φορέσει τη φανέλα της Λιόν.

«Ήθελα πραγματικά να επιστρέψω στην Μαρσέιγ, αλλά πήγα στη Ρωσία και πήγαν καλά τα πράγματα τον πρώτο χρόνο. Όχι όμως και τον δεύτερο. Έτσι για μένα ήταν περίπλοκο, είτε δεν θα έπαιζα πια, ή έπρεπε να βρω μια άλλη ομάδα», είπε αρχικά ο Βαλμπουενά.

Για να προσθέσει στη συνέχεια:«Δεν αισθάνθηκα πραγματικό ενδιαφέρον από τη διοίκηση της Μαρσέιγ για να γυρίσω, ενώ πραγματικά ήθελα να επιστρέψω. Από την πλευρά της, η Λιόν μου πρόσφερε ένα πολύ καλό συμβόλαιο. Αποφάσισα να υπογράψω εκεί, είναι εντελώς ανθρώπινο, γιατί ήμουν μόνος στη Ρωσία, όπου δεν ήξερα κανέναν. Μου άρεσε ο χρόνος μου στη Λιόν, ακόμα κι αν δεν ήταν εύκολο το πρώτο έτος. Το δεύτερο ήταν πολύ καλό. Αλλά, πάντα έλεγα, ακόμα και όταν ήμουν στη Λιόν, ότι η Μαρσέιγ ήταν η ομάδα της καρδιάς μου. Είμαι απογοητευμένος που οι άνθρωποι νομίζουν ότι τους πρόδωσαν πηγαίνοντας στη Λιόν», κατέληξε ο Βαλμπουενά.

Η γνώμη σας μετρά. Σχολιάστε το άρθρο