ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ούτε φωνή, ούτε ακρόαση ο Παναθηναϊκός για Βιγιαφάνιες!

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες ήταν αναμενόμενο πως δεν θα συνεχίσει στο «τριφύλλι», ωστόσο ο ίδιος ήλπιζε σε μια τελευταία προσέγγιση.
Ούτε φωνή, ούτε ακρόαση ο Παναθηναϊκός για Βιγιαφάνιες!

Ο Παναθηναϊκός ήταν σχεδόν βέβαιο πως δεν θα κάνει προσέγγιση με τον Λούκας Βιγιαφάνιες, ο ίδιος ήλπιζε πως θα υπάρξει έστω μια προσέγγιση, αλλά ούτε φωνή, ούτε ακρόαση.

Όπως αναφέρει το Sportime της Κυριακής και η στήλη «Παρασκήνια», ο Αργεντινός έδειξε το αγωνιστικό impact του σε Super League 1 και Κύπελλο Ελλάδας, ωστόσο με το ίδιο συμβόλαιο ο Παναθηναϊκός δεν επρόκειτο να κάνει κίνηση.

Επί του πρακτέου; Μία και μοναδική πρόχειρη συζήτηση για κούρεμα σχεδόν 50% των απολαβών του και έναν χρόνο συμβολαίου plus από την πλευρά του Κυπελλούχου Ελλάδας. Γύρω στα 250 χιλιάρικα, κοινώς!

Εφεξής, ούτε συζήτηση. Ακόμη και μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου. Το ίδιο ισχύει και για τον Μαουρίσιο με το «τριφύλλι» να θέτει άλλες μεταγραφικές ανάγκες.

Είναι χαρακτηριστικό πως ο Βραζιλιάνος κεντρικός χαφ έχει ήδη ξενοικιάσει το σπίτι του στα Νότια Προάστια. Αμφότεροι ΔΕΝ υπάγονται στο πλάνο της επόμενης μέρας από τον Γιοβάνοβιτς.

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιάννης Χωριανόπουλος

Για χάρη της δημοσιογραφίας δεν τελείωσε ποτέ το Ιστορικό Τμήμα του Πανεπιστημίου της Κέρκυρας. Πρώτο δημοσιογραφικό «σπίτι» η εφημερίδα Derby από τον Ιούνιο του 2001 έως και το καλοκαίρι του 2009. Ασχολήθηκε (Ολυμπιακοί Αγώνες της Αθήνας γαρ) με τα λεγόμενα (αλλά ποτέ) μικρά σπορ και στη συνέχεια με το ρεπορτάζ του υγρού στίβου αλλά και του Παναθηναϊκού. Επόμενος σταθμός ο Sport FM και η SportDay το 2009, με υγρό στίβο και Πανιώνιο ενώ από τον Ιανουάριο του 2013 η είσοδος στο δύσκολο αλλά συνάμα συναρπαστικό ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Από τον Οκτώβριο του 2015 Αρχισυντάκτης, έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα. Διευθυντής Σύνταξης πλέον στο sportime.gr και την e-Sportime, τον συναρπάζουν οι μεταγραφές. Έχει διατελέσει, μεταξύ άλλων και συνεργάτης σε αρκετά περιοδικά (Sportive, Περιοδικό της ΕΟΕ κ.ά).

?>