ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ούτε φωνή, ούτε ακρόαση ο Παναθηναϊκός για Βιγιαφάνιες!

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες ήταν αναμενόμενο πως δεν θα συνεχίσει στο «τριφύλλι», ωστόσο ο ίδιος ήλπιζε σε μια τελευταία προσέγγιση.

Ούτε φωνή, ούτε ακρόαση ο Παναθηναϊκός για Βιγιαφάνιες!
Συντάκτης: Γιάννης Χωριανόπουλος Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο Παναθηναϊκός ήταν σχεδόν βέβαιο πως δεν θα κάνει προσέγγιση με τον Λούκας Βιγιαφάνιες, ο ίδιος ήλπιζε πως θα υπάρξει έστω μια προσέγγιση, αλλά ούτε φωνή, ούτε ακρόαση.

Όπως αναφέρει το Sportime της Κυριακής και η στήλη «Παρασκήνια», ο Αργεντινός έδειξε το αγωνιστικό impact του σε Super League 1 και Κύπελλο Ελλάδας, ωστόσο με το ίδιο συμβόλαιο ο Παναθηναϊκός δεν επρόκειτο να κάνει κίνηση.

Επί του πρακτέου; Μία και μοναδική πρόχειρη συζήτηση για κούρεμα σχεδόν 50% των απολαβών του και έναν χρόνο συμβολαίου plus από την πλευρά του Κυπελλούχου Ελλάδας. Γύρω στα 250 χιλιάρικα, κοινώς!

Εφεξής, ούτε συζήτηση. Ακόμη και μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου. Το ίδιο ισχύει και για τον Μαουρίσιο με το «τριφύλλι» να θέτει άλλες μεταγραφικές ανάγκες.

Είναι χαρακτηριστικό πως ο Βραζιλιάνος κεντρικός χαφ έχει ήδη ξενοικιάσει το σπίτι του στα Νότια Προάστια. Αμφότεροι ΔΕΝ υπάγονται στο πλάνο της επόμενης μέρας από τον Γιοβάνοβιτς.

Exit mobile version