ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ

Παναχαϊκή: Το ψάχνει για Ασίγκμπα

Ένας από τους παίκτες που δεν θα ανανεώσουν το συμβόλαιό τους στη Λαμία είναι ο Μαρκ Ασίγκμπα,σύμφωνα με το ghanasoccernet.com. Ο 30χρονος Γκανέζος αμυντικός, ο οποίος τη φετινή σεζόν έχει πραγματοποιήσει 15 εμφανίσεις με τους κυανόλευκους, σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime είναι στη λίστα Ελευθερόπουλου – Λουμπαρδέα, αν και προτεραιότητα του Αφρικάνου είναι να βρει...

Παναχαϊκή: Το ψάχνει για Ασίγκμπα
Συντάκτης: Νίκος Μαρκάτος Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ένας από τους παίκτες που δεν θα ανανεώσουν το συμβόλαιό τους στη Λαμία είναι ο Μαρκ Ασίγκμπα,σύμφωνα με το ghanasoccernet.com.

Ο 30χρονος Γκανέζος αμυντικός, ο οποίος τη φετινή σεζόν έχει πραγματοποιήσει 15 εμφανίσεις με τους κυανόλευκους, σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime είναι στη λίστα Ελευθερόπουλου – Λουμπαρδέα, αν και προτεραιότητα του Αφρικάνου είναι να βρει ομάδα Super League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παναχαϊκή: Επιστρέφει ο Ανδρέας Κολοβούρης

Ένας ακόμα αμυντικός που ενδιαφέρει τους Αχαιούς, είναι ο Απόστολος  Σκόνδρας. Ο 32χρονος αμυντικός που τα τελευταία επτά χρόνια αγωνίζεται στον ΠΑΣ Γιάννινα και όπως έχει αποκαλύψει το Sportime δεν θα συνεχίσει στους Ηπειρώτες, έχει δεχθεί κρούση από τους Πελοποννήσιους, αλλά και αυτός επίσης έχει προτεραιότητα τη Super League.

Τέλος, σήμερα θα ανακοινωθεί το αθλητικό κέντρο που θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.  Πήλιο και Τρία Πέντε Πηγάδια είναι τα δυο αθλητικά κέντρα που έχουν καταλήξει οι Αχαιοί, με το Πήλιο να έχει το σχετικό προβάδισμα.

Exit mobile version