ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Παναιτωλικός: Το υποτιμητικό σύνθημα των οπαδών για τους παίκτες

Η αλήθεια είναι πως τόσα χρόνια ο Παναιτωλικός δεν μας είχε συνηθίσει σε κάτι τέτοιο. Φέτος μοιάζει με σάκος του μποξ πληρώνοντας τα σοβαρά λάθη του καλοκαιριού. Όσο και να έχει βελτιώσει ο Μάκης Χάβος το σύνολο που βρήκε, δεν φτάνει. Κάποια πράγματα δεν μπορούν να αλλάξουν από τη μία στιγμή στην άλλη. Ειδικά όσο...

Συντάκτης: Αντώνης Τσιράκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Η αλήθεια είναι πως τόσα χρόνια ο Παναιτωλικός δεν μας είχε συνηθίσει σε κάτι τέτοιο. Φέτος μοιάζει με σάκος του μποξ πληρώνοντας τα σοβαρά λάθη του καλοκαιριού.

Όσο και να έχει βελτιώσει ο Μάκης Χάβος το σύνολο που βρήκε, δεν φτάνει. Κάποια πράγματα δεν μπορούν να αλλάξουν από τη μία στιγμή στην άλλη. Ειδικά όσο υπάρχει αυτό το υλικό.

Ο κόσμος, όμως, είναι λογικό με όσα βλέπει να εκνευρίζεται. Ο Παναιτωλικός θα μπορούσε να έχει ισοφαρίσει με το δοκάρι του Αριγίμπι, αλλά δέχτηκε γκολ με μεγάλη ευκολία ξανά και έκλεισε το ημίχρονο στο 0-3 κόντρα στον Ολυμπιακό.

Από το 0-2 οι φίλαθλοι εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους και το συνέχισαν και στο τρίτο τέρμα των Πειραιωτών. Αποδέκτες ο παίκτες. «Είναι βαριά του Πάναι η φανέλα και όσοι δεν μπορούν, να πάνε στα μπουρδ…».

 

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Exit mobile version