ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Δεν φέρεται σωστά στον Διούδη – Δυσκολίες ο Έλληνας γκολκίπερ

Μοιάζει δύσκολο να φέρει ικανοποιητική πρόταση ο Σωκράτης Διούδης, που είναι εγκλωβισμένος πλέον στον Παναθηναϊκό.

Παναθηναϊκός: Δεν φέρεται σωστά στον Διούδη – Δυσκολίες ο Έλληνες γκολκίπερ
Συντάκτης: Γεράσιμος Μανωλίδης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο Παναθηναϊκός έχει στις τάξεις του τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι και πίσω από αυτόν, τον Γιούρι Λοντίγκιν. Ο Σωκράτης Διούδης περισσεύει, αλλά το «τριφύλλι» αξιώνει αρκετά χρήματα για έναν παίκτη που το ίδιο το club τον έβγαλε από τη βιτρίνα. Δεν φέρεται σωστά…

Όπως αναφέρει το Sportime του Σαββάτου και η στήλη «Παρασκήνια», ο Έλληνας τερματοφύλακας έγινε από… δήμαρχος, κλητήρας στο «τριφύλλι».

Και όλα αυτά μέσα σε 15 μήνες, αφότου δηλαδή ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανέλαβε τον Παναθηναϊκό, οδηγώντας τον στη τρίτη θέση της Super League 1 και στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας!

Πέρυσι έσωσε ελαφρώς την χρονιά στην σκιά του Μπρινιόλι, διατηρήθηκε στις κλήσεις της Εθνικής Ελλάδας μέχρι τον Ιούνιο, αλλά εφεξής το χάος!

Πλέον, 3η επιλογή στον Παναθηναϊκό, ένα χρόνο πριν το φινάλε του συμβολαίου του, και δίχως (ακόμη) ομάδα να πληρώνει έστω και 2-3 κατοστάρικα transfer fee για να αλλάξει στέγη!

Διότι, ο ίδιος κουτσά στραβά θα βρει τα χρήματα που θέλει για το συμβόλαιό του, οι αξιώσεις του Παναθηναϊκού όμως. Ζόρια…

Αθλητικές ειδήσεις

Υπάρχει πλάνο στον Παναθηναϊκό για Αλεξανδρόπουλο και Τσέριν;

Έμμα Λουίζ Τζόουνς: Η ρεπόρτερ της Λιντς παίζει μεγάλη μπάλα!

Μήπως έγινε λάθος με τον Κώστα Αντετοκούνμπο;

Exit mobile version