ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Είναι χοντρό το λάθος και του Γιοβάνοβιτς με Περέα!

Το club δεν έδωσε ποτέ δεύτερη ευκαιρία στον Περέα, αλλά και ο προπονητής του Παναθηναϊκού τον έκοψε χωρίς δεύτερη σκέψη.

Παναθηναϊκός: Είναι χοντρό το λάθος και του Γιοβάνοβιτς με Περέα!
Συντάκτης: Γεράσιμος Μανωλίδης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο Παναθηναϊκός πρέπει να μπει ξανά σε σκέψεις μετά την πώληση του Περέα . Δικό του παίκτη, δική του πώληση έχασε.

Το Sportime ενημέρωσε βήμα βήμα για την μεταγραφή του Περέα στη Στουτγκάρδη . Ευθύνη δεν έχει όμως μόνο το club. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς τον «έκοψε» χωρίς δεύτερη σκέψη.

Σίγουρα ο Χουάν Περέα δούλεψε πολύ και έκανε φανταστική σεζόν στη Super League 1 με τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα, που έφερε αυτή τη μεταγραφή.

Μαγκιά φυσικά και του agent του, Κων/νου Φάρρα που ΄χει το know how/trust με τον Στίβεν Μίσλινταντ και ντιλάρει παίκτες.

Όπως αναφέρει το Sportime του Σαββάτου και η στήλη «Παρασκήνια», περήφανη πώληση για τον ΠΑΣ που ΔΕΝ είχε τσιγάρο για προκαταβολή σε παίκτες, χάνοντας και τον στόπερ Σταυρόπουλο.

Η απορία είναι άλλη: ο Νταμπίζας «έβλεπε» το έργο, ο Παναθηναϊκός ΔΕΝ πίστεψε ποτέ στο project Περέα και ο Γιοβάνοβιτς που τον έκοψε δίχως δεύτερη κουβέντα πέρυσι στην προετοιμασία τι τον χάλασε;

Μπορείς να ψέξεις έναν προπονητή μετά από μια τέτοια πετυχημένη σεζόν; Ενδεχομένως όμως, Αλλά το αναδεικνύει παίκτες με μεταπωλητική αξία δεν το «χει» ο Σέρβος. Οι αλήθειες να γράφονται…

Exit mobile version